Artvin

Ankara'daki terör saldırısı

20:32 13 Ekim 2015
Ankara'daki terör saldırısı

Artvin Valisi Cirit, saldırıda hayatını kaybeden Elif Kanlıoğlu'nun ailesini ziyaret etti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu'nun, Arhavi ilçesindeki ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirten Vali Cirit, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Vali Cirit, terörün gerçek yüzünü bir kez daha ve alçakça gösterdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Terör ve kaos planlayıcıları kimlik ayrımı yapmaksızın ülkemizde kargaşa ve tedirginlik oluşturmanın yollarını her defasından daha çok aramaktadır. Zor zamanları hep birlikte daha çok kenetlenerek, aklıselimle defedeceğimizi cümle alem bilmelidir. Terör ve yardakçıları da hassaten bilmelidir. Ülkemiz istikrarına, demokrasisine ve geleceğine kastedenler, bir kez daha bu aziz milletin sağduyusu karşısında kaybedecektir. Milletimizin başı sağolsun. Allah bu milleti korusun."

Baba Ümit Kanlıoğlu ise kızını genç yaşta teröre kurban vermenin acısını yaşadığını belirterek, "Acımız büyük. Kızımızın yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Kızımızla övünüyoruz, gurur duyuyoruz. Çok doğru bir şey için orada olduğunu düşünüyorum. Bizler de kızımız gibi düşünüyoruz. Böyle olmaya da devam edeceğiz. Bizler insanlar ölmesin, ülkede barış olsun, adalet olsun istiyoruz" dedi.

Kızının Mersin Üniversitesi İngilizce Dil Bilimi bölümünde okuduğunu anlatan Kanlıoğlu, idealinin akademisyen olmak olduğunu söyledi.

Ziyaret sonunda  İlçe Müftü Vekili Ahmet Koç, dua etti.

Ziyarette, Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın,  Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile İl Genel Meclisi üyeleri Hakkı Aytolon ile Erkan Özyacı da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.