Artvin

ARTVİN BOĞALARIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

17:27 09 Şubat 2016
ARTVİN BOĞALARIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Artvin Belediye'nin ikinci tur rakipleri belli oldu.

Üniversiteler Gençlik, Tunceli İl Özel İdare, Mevlana Üniversitesi, Gaziantep Belediyesi ve Bartın Belediyesi'yle Bu Grubu'nde yer alan Artvin Belediyesi, ilk maçında 14 Şubat'ta Artvin Spor Salonu'nda Mevlana Üniversitesi ile karşılaşacak.

Kulüp başkanı Zafer İnce, oldukça zorlu gruba düştüklerini belirterek, "Artık bu saatten sonra hataya yer yok. Bilindiği gibi geçen grubumuzu namağlup lider tamamladık. 10 maçta 10 galibiyet alarak büyük başarıyı yakaladık. Tabi ki bu iş burada bitmedi. Bu seneki hedefimiz olan 2. lige çıkmak için oynayacağımız 10 maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çok uzak şehirlerden rakiplerimiz var, Gaziantep, Bartın, Konya, Tunceli, Kayseri gibi illere gideceğiz. Zor maçlar olacak ama ben sporcularıma güveniyorum" dedi.

Mevlana Üniversitesi maçı öncesi, Egemen dışında takımda eksiklerinin bulunmadığını kaydeden İnce, "Egemen büyük bir olasılıkla bu maçta oynayamayacak. Onun yerine oynayacak sporcularımızın Egemen'in yerini dolduracağını düşünüyorum. Tüm Artvin halkını maça bekliyoruz, onlara her zaman ihtiyacımız oldu ama bu sefer daha çok olacak" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.