Artvin

HES'te temizlik yapan işçilerin suya düşmesi

15:35 21 Mayıs 2017
HES'te temizlik yapan işçilerin suya düşmesi

Artvin'in Murgul ilçesinde çalıştığı hidroelektrik santralindeki (HES) yükleme havuzunda temizlik yaparken suya düşerek boğulan işçinin cenazesi defnedildi.

Ercan Çelikaslan (28) için Murgul Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Akantaş Köyü Muhtarı olan babası Hüseyin Çelikaslan, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Ömer Doğanay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Murgul Kaymakamı Arif Oltulu, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelikaslan'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Akantaş köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına katılan Vali Doğanay, daha sonra Çelikaslan'ın Akantaş köyündeki baba evini ziyaret ederek, aileye başsağlığı diledi.

Erenköy köyündeki bir HES'te çalışan Çelikaslan ile Osman Yüksek (48), aşırı yağışlar nedeniyle yükleme havuzunda biriken odun ve çöpleri temizlerken suya düşmüş, Çelikaslan boğulmuştu. Yüksek ise Murgul Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.