Artvin

Artvin'de ertelenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

14:26 25 Mayıs 2017
Artvin'de ertelenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Artvin'de yağmur ve şiddetli rüzgar nedeniyle ertelenen19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları bugün gerçekleştirildi.

Artvin Şehir Stadı'nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Önder Coşğun, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bahattin Yetim, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Oğuz Can, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikler kapsamında 8 liseden 80 öğrencinin katılımıyla yarışmalar düzenlendi. Oyun parkurlarında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

Vali Yardımcısı Coşğun ile Belediye Başkanı Kocatepe'nin de aralarında bulunduğu protokol üyeleri de sahaya indi, kendi aralarında halat çekme yarışına katılarak basket atışı yaptı.

Program sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Kocatepe, "Bizler de sahadaki mücadeleye kendimizi kaptırıp yarışmalar sonrası sahaya çıkarak çocuklarımızın yaptığı etkinlikleri yaptık. Bu yarışmalarla öğrencilerimiz ekip ruhunu yakalıyor. Spor kardeşliktir, dostluktur, kaynaşmadır. Biz de bunu yaptık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.