Artvin

Artvin'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

14:04 21 Haziran 2017
Artvin'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Artvin Belediyesi, il merkezindeki eğitim kurumlarında okul birincisi olan 28 öğrenci ile Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınavlarda 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan 5 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Artvin Valiliği önünde düzenlenen ödül töreninde konuşan Vali Ömer Doğanay, Artvin'i eğitimde bir marka haline getirmek istediklerini belirterek, başarılı öğrencileri kutladı.

Öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Doğanay, şöyle konuştu:

"Başarılarınızı şimdilik bisikletle ödüllendiriyoruz. Siz değerli öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıksınız. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Bu bisikletlerle ilim ve insanlık yolculuğunuza devam ediniz. Cenabı Allah sizlere her türlü güzel başarıyı nasip etsin. Kazadan ve beladan muhafaza etsin."

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise, başta öğrenciler olmak üzere bu başarılarda emeği geçenleri tebrik ederek, öğrencilerin başarısının daim olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Vali Doğanay ve protokol üyeleri, başarılı öğrencilere bisikletlerini verdi.

Ödül törenine, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, bazı daire amirleri ile başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.