Artvin

Kadir Gecesi

15:41 21 Haziran 2017
Kadir Gecesi

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kocatepe, mesajında, tüm İslam aleminin ve Artvinlilerin Kadir Gecesi'ni kutlayarak, bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü de taşıdıklarını ifade eden Kocatepe, başta Türkiye'de terörün son bulmasını ve İslam dünyasının çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesini diledi.

Kocatepe, şunları kaydetti:

"Rahmet ayı ramazanda oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi'ne ulaştık. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz 'Bir Sofrada Artvin' iftar çadırlarıyla birliğimizi, bütünlüğümüzü pekiştirerek rahmet ayını manasına uygun şekilde yaşamaya gayret ettik. Bizler sofralarımızda huzur içinde iftar açarken dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşları için de dua ettik. Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor, ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanan kötü oyunların bitmesine vesile olmasını temenni ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.