Artvin

Bakan Yardımcısı Yayman'dan Vali Doğanay'a ziyaret

14:17 11 Mart 2018
Bakan Yardımcısı Yayman'dan Vali Doğanay'a ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Artvin'in ekoturizmin başkenti diyebilecekleri şehirlerden biri olduğunu söyledi.

Çeşitli programlar için kente gelen Yayman, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

Yayman, burada yaptığı konuşmada, Artvin'de bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.

Daha önce birkaç defa Artvin'e gelmeye niyet ettiğini ama nasip olmadığını ifade eden Yayman, "Daha önce 1990'da Artvin'e gelmiştim. O günle bugün arasında çok büyük farklar var. Çok güzel hizmetler yapılmış. Siyaset Akademisi programına katılmak için geldik. İlk ziyaretimizi size yaptık ki devlet millet birlikteliğimize herkese gösterelim." dedi.

Yayman, "Artvin'in ekoturizmin başkenti diyebilecekleri şehirlerden biri olduğu"na dikkati çekerek, "Artvin'de her şey var. Allah cömert davranmış. Tabiat var, tarih var, kültür var. Artvin devletine milletine bağlı insanlarımızdan oluşuyor. Biz de bu güzel şehirde olmaktan mutluyuz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yayman, Kültür Turizm Bakanlığınca hazırlanan bazı kitapları Vali Doğanay'a hediye etti.

Vali Doğanay ise Yayman'a yöresel ürünlerin bulduğu sandık ile üzerinde kenti tanıtan fotoğraflar olan plaket takdim etti.

Ziyarete, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özner Bilmiş ve bazı kurum müdürleri de katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.