Artvin

1 yaşındaki Zeynep için yardım çağrısı!

08:36 12 Nisan 2019
1 yaşındaki Zeynep için yardım çağrısı!

Artvin’de iki duyarlı genç henüz bir yaşına gelmemiş küçük Zeynep’in yakalandığı kanser tedavisi için para toplayıp, Zeynep bebeğin babası Melikşah Balcı’nın hesabına yatırarak yardım çağrısı yaptı.

26 Nisan 1986 yılında Çernobil patladığında, en çok bilim insanları endişelenmiş, en kötü yaşanacakları ilk başta açıklıyorlardı. Özellikle Karadeniz Bölgesi’nde kanser vakalarında anormallikler görülecek, küçücük çocukların sakat ve kanser hastası doğabileceği uyarılarında bulunmuştu.

Ardanuç’ta henüz 1 yaşına girmemiş Zeynep Bebek mesane kanseri nedeniyle Bursa Uludağ Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyor. 18 Nisan’da 1 yaşına girecek olan Zeynep’in tedavisine katkı sunmak amacıyla Artvin halkı da kendi imkânları ölçüsünde imece usulü ile aralarında para toplayarak küçük miktar da olsa babasının hesabına yatırıyorlar.

 
BURSA’DA KANSER TEDAVİSİ GÖREN KÜÇÜK ZEYNEP İÇİN TOPLADIKLARI PARAYI BABASININ HESABINA YATIRDILAR

 
Zeynep bebeğin bu durumunu öğrenen Artvin’in iyi yürekli gençleri Ercan Bucak ve Emre Küçükaltun, tanıdıkları esnaftan, kendi arkadaşları ve dostları arasında topladıkları bir miktar parayı Zeynep bebeğin Babası Melikşah Balcı’nın hesabına yatırdı. Ercan Bucak ve Emre Küçükaltun,
 
“ZEYNEP BEBEĞİN KANSER OLDUĞUNU VE YAŞADIKLARINI OKUYUNCA, ÖĞRENİNCE ÇOK ÜZÜLDÜK”

 
Sadece üzülmekle kalmayalım istedik. Biz ne yapabiliriz dedik? Aklımıza tanıdığımız esnaf, dost, akraba ve arkadaşlarımızla aramızda para topladık. Miktarı çok değil ama örnek olması bakımından anlamlı diyebileceğimiz bir parayı Babası Melikşah Balcı’nın hesabına yatırdık.
 
ANNE BABA ZOR DURUMDA. ONLARA MADDİ MANEVİ DESTEK GEREKLİ
 
Aslında devlet tedavi masraflarını karşılıyor. Ama anne baba orada hiçbir yere gidemiyorlar. Onların masrafları var. Bir nebze onlara yarar, merhem olur diye düşündük. Bu tedavi uzun süreç gerektireceği ortada. Biz bu yardımları zaman zaman yapmaya, küçükte olsa katkı sunmaya, ilaç olmaya devam edeceğiz. Bu hayır işinde katkı sunan arkadaşlarımıza Zeynep bebek adına teşekkür ediyoruz. Balcı ailesine küçük Zeynep’e acil şifalar diliyoruz.” İfadelerini kulandı.
 
BABA MELİKŞAH BALCI; “HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.”
 
Zeynep bebeğin Babası Melikşah Balcı, kızı Zeynep için yardımda bulunan herkese teşekkür etti. Balcı;” Kızım henüz 1 yaşına girmedi. Ama mesane kanseri teşhisi kondu. 18 Nisan’da onun 1. Yaş gününü kutlayacağız. Onun yaşaması için yurt içinden, yurt dışından, Artvin’den birçok güzel insanlar destek olmak istediklerini söylüyor. Bu zor günde böylesine güzel yürekli insanları yanımızda görmek bizi duygulandırıyor. Umutlarımızı artırıyor. Artvin’den Ercan Bucak ve Emre Küçükaltun, Zeynep için aralarında bir miktar para toplamışlar. Benim hesabıma yatırmışlar. Hastanedeki tedavi süreci devam edecek.
 
ZEYNEP İÇİN BURSA’DA HASTANEYE YAKIN BİR YERDE EV TUTTUK.
 
Bursa’da ev tuttuk. Ayda 3 kez kemoterapi görecek, bir hafta hastanede kalacak. Doktorlar, bu seansların 52 hafta yani 1 yıl devam edeceğini ve daha sonra mesane ameliyatı yapacaklarını söylüyor. Allah’tan şifa bekliyoruz. Doktorlarımız, hastane gerçekten çok iyi. Onlardan Allah razı olsun. Zeynep’in bu hastalığını hep birlikte yeneceğiz.” Dedi.
 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.