Artvin

Boğazına balon parçası takılan minik Yağız kurtarılamadı

05:58 31 Temmuz 2019 6 Yorum Var
Boğazına balon parçası takılan minik Yağız kurtarılamadı

Artvin’in Murgul ilçesinde boğazına balon takılan 4 yaşındaki minik Yağız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Artvin’in Murgul ilçesinde dün meydana gelen olayda 4 yaşındaki Yağız Şeyhoğlu’nun şişirilmiş balonla oyun oynarken balonun patlaması sonucu soluk borusuna parça kaçtı. Ailesi tarafından fark edilen minik Yağız, Murgul Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Boğazına takılan parçanın çıkartılarak kalbi yeniden çalıştırılan minik Yağız, Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Buradan da ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edilen Yağız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nefes borusu tıkanması olayı heran olabiliyor.doğum sonrası her anne babaya bunun ilk yardımı anlatılmalı...Hastaneye kadar kaç dk dayanır bu minik bedenki hastane bişe yapabilsin.iş işten geçmemesi için ilk müdahale şart...Allah sabır versin ailesine.
    Cevapla
  • Dua Edelim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum. Rabbim ümmeti Muhammedi korusun.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aileye sabır versin gerçekten zor bir durum. Geçen de cam şeker 2 yaşındaki çocuğumun soluk borusuna kaçtı Allah'tan ilk yardımı bildiğim için yavrumu kurtardım ve bu bana ders oldu. Aileler çocukların boğazına kaçabilecek cisimler konusunda çok dikkatli olmalı. Tabii ki bu olayda farklı bir durum var insanın aklının ucundan geçmeyecek bir cisim çocuğun boğazına kaçmış.
    Cevapla
  • Muharrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzuummm Inşallah Rabbim cennetine alsın seni
    Cevapla
  • Hamide 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Cenne Melegi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.