Rusya'da bombalı saldırı: 10 ölü 27 yaralı

Rusya'da üzerinde patlayıcı madde taşıyan ve kara dul olduğu söylenen kadın, Volgograd kenti taşrasında tıka basa dolu belediye otobüsü içinde düğmeye bastı.

GİRİŞ 21.10.2013 17:59 GÜNCELLEME 21.10.2013 21:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rus güvenlik güçlerinin olay yerinden verdiği bilgiye göre otobüste bulunan 10 yolcu hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı.

Genelde başkent Moskova ve Kafkaslar bölgesinde işlenen saldırıların bir benzeri dün beklenmedik bir şekilde Rusya iç kesimlerindeki taşra kasabası Volgograd'ta meydana geldi.

TSİ 13.00 sularında 29 numaralı belediye otobüsü içinde bulunan terörist kadının beline bağlı bulunan patlayıcı madde dolu kuşağı ateşlediği belirtildi.

Rus güvenlik güçleri, kara dul olduğu sanılan kadın teröristin cesedinin otobüste bulunduğunu ve parçalanmış cesedin üzerinden çıkan belgelerden kimlik tespiti yapılırken, kadının Dağıstan doğumlu 30 yaşındaki Naide Ahilova olduğunun anlaşıldığı söylendi. Belgelerle cesedin aynı kişiye ait olup olmadığı DNA testiyle belirleneceği de kaydedildi.

Patlamanın ilk meydana geldiği anda kadın teröristin çevresinde bulunan 5 kişinin olay yerinde hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Geride kalan 5 yolcunun ise ağır yara aldıkları ve hastane yolunda can verdiği belirtildi. Bu arada hastaneye kaldırılan 27 yaralıdan 8 kişinin durumu son derece ağır olarak tanımlandı.

Rusya'nın Volgograd şehrinde işlenen terör eylemiyle ilgili bölgede geniş çaplı soruşturma ve terörist kadının olası ortaklarının ortaya çıkarılması için operasyonlar başlatıldı.

YORUMLAR 10
  • ebuzer yalnız 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl terörist. evet asıl terörist amerika ve rusya dır.
    Cevapla
  • ebuzer yalnız 10 yıl önce Şikayet Et
    martaval. kadın ölüp parçalanıyor ama pasaportu sapsağlam ????????rus denyoları görsün diyemi?bence bu ruslarda chp lidir.
    Cevapla
  • Recep Tionist 10 yıl önce Şikayet Et
    Fasık mı ki. bu haberin kaynağı fasık mı ki sorgulayayım ....... kafir kafir ... nesine inanayım
    Cevapla
  • II. Fatih Sultan Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi tezgah!!. Her geçen yok ki dünyada yaşanan olaylar 3. dünya savaşının ayak sesleri.. Ortadoğu, ABD, israil ve AB'de görünen tablolar bunun bir işareti.. 1. dünya savaşı sonucu Filistin Osmanlı'lardan temizlendi zemin açıldı 2. dünya savaşı ile İsrail devleti kuruldu 3. Dünya savaşı İsrail büyük devleti kurulacak (BOP). (eş başkanı olanlar işte buna hizmet ediyor) halkımız uyuyor. 3. dünya savaşımı İsrail ve siyonizm kumandasında ABD, AB ve NATO ile Rusya, Çin, İran ve Suriye arasında ve Türkiye toprakları üzerinde.. Türkiye'mi Tayyip erdoğan sayesinde sadece pimi çekilecek bir piyon. İşte füze kalkanı projesi bunun bir hazırlığı. NATO adı altında İsrail'in büyük devletine hizmet. işte bu yaşananlar bunun habercisi.. Yaptıkları plan bu şekilde.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    rusyada artan ırkçılık. ırkçı saldırılar günden güne artıyor rusyada. bu olayın müslüman bir kadın tarafından yapıldıgına dair söylenen sözleri ben inandırıcı bulmadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...