Düşen uçağın karakutusuna ulaşıldı

Dün Tataristan'ın Kazan kentine düşen uçağın karakutusuna ulaşıldı.

Düşen uçağın karakutusuna ulaşıldı
Düşen uçağın karakutusuna ulaşıldı
GİRİŞ 18.11.2013 12:09 GÜNCELLEME 18.11.2013 12:09

Rusya'ya bağlı özerk Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da dün meydana gelen uçak kazasının nedeninin belirlenmesini sağlayacak karakutuların bulunduğu açıklandı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, iki karakutunun bulunduğunu duyurdu ancak kutuların ne durumda olduğuna ilişkin bilgi vermedi. Kazada ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için yürütülen çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri henüz ailelere teslim edilmedi. Tataristan Sağlık Bakanlığı, psikolojik yardım için kaza kurbanlarının yakınlarından 16 kişinin kendilerini başvurduğunu açıkladı. Bu kişilerin Tataristan hastanelerinde oluşturulan özel birimlerde tedavi gördüğü bildirildi.

Bu arada, havalimanının yakınında kazada ölenlerin isimlerinin yazılı olduğu bir köşe oluşturuldu ve kazada hayatını kaybedenlerin anısına buraya çiçekler bırakıldı.

Öte yandan, öğlene kadar kapalı olacağı açıklanan Kazan Havalimanı'nın 18.00'e kadar kapalı kalacağı, uçakların Tataristan'ın diğer havalimanlarına yönlendirildiği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!