Esrarengiz patlama ortalığı karıştırdı

Afganistan'da Mart ayında çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada tartışma konusu oldu.

GİRİŞ 08.05.2014 10:36 GÜNCELLEME 08.05.2014 14:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Videoda bir Taliban kampının havadan bombalandığı görülüyor. Saldırıyı gerçekleştiren cismin insansız hava aracı, UFO ya da özel efekt hilesi olabileceği öne sürülüyor.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, video paylaşım sitelerine dün yüklenen görüntü, Mart ayında NATO konvoyundaki Amerikan askerleri tarafından Afganistan'ın doğusundaki Asadabad kenti yakınlarında çekildi. Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen videoda, üçgen şekilli bir hava aracının Taliban kampı olduğu iddia edilen bir yeri bombaladığı görülüyor. Habere göre, görüntülerle ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Ancak binlerce kullanıcı videodaki hava aracının bir özel efekt hilesi olabileceğini, kampın uzaktan bombalanmış olabileceğini kaydediyor.

'TR-3 BLACK MANTA' MI?

Bazı kullanıcılar ise varlığı Amerikan ordusu tarafından saklandığı iddia edilen 'TR-3 Black Manta' adlı insansız hava aracına vurgu yapıyor. Üçgen şekilli olduğu belirtilen bu ileri teknoloji ürünü ‘hayalet' hava aracının, radara yakalanmadığı, sesten yavaş uçtuğu ve ABD'li silah sanayisi devlerinden Northrop Grumman tarafından üretildiği ileri sürülüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 23
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    komik... yedikleri halti uzaylilarin ustune yikmaya calisiyor olmasinlar
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    rusya ingiltere hava sahasını nükleer bombardıman uçağıyla ihlal etti. rusya bu kadar yaptırım aldığı halde ingiltereye 2 tane bombardıman uçağı gönderdi.ingiltere ise danimarka hollanda gibi ülkerin yardımıyla rus uçaklarını bölgeden uzaklaştırdı. bu yaklaşık 20 gün önce mi ne oldu. rusya taaa avrupanın bir ucundaki ingiltere böyle bir hareket yapıyorsa o zaman önimüzdeki yıllar kim bilir neler yapar.
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    dediklerinizin arkasında durun . madem amerika iranla savaşmaktan korkmuyorsa o zaman neden 2013 yılında amerika körfezdeki savaş gemilerinin sayısını azaltı.eğer amerika süper güçse o zaman ekonomisinin çok güçlü olması lazım yani körfezdeki savaş gemilerinin sayısını tam tersine bu kritik ortamda artırması lazımdı. ayrıca neden amerika genel kurmay başkanı martin dempsey iranla kara savaşıyla savaşılmaz dedi.bu cümle basın toplatısında söylendi.amerikan ordusu çok güçlüyse iranla o zaman bi karadan savaşsın bakıyım iran ne yapıyor onlara. ayrıca martin dempsey israil irana saldırısa sorumluluk alamayız dedi.o bölgenin rislilik arzttiğini sonuçlarının bizim için çok ağır olabileceğini söyledi. sonra irana yapılacak operasyonun sınırlı düzeyde kalacağını bununda tahranı dahada kızdıracağını söyledi.ancak bir çok arap ülkesini desteklediği bir operasyon olursa iranın nükleer tesislerini imha edebiliriz dedi ve bunun zor bir ihitimal olduğunu söyledi.bunları ben demiyorum haberlerde büyük harflerle manşet gibi geçti
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    ne cahil insanlar var.. amerikan kendinden güçsüz devletlere opersayon yapıp müslümanları birbirine kırdırınca süper güç mü olmuş oluyor.hahahaa rusya dünyanın haritasını değiştirdi.bundan sonra rusyanın silah gücünün amerikanda önde olduğuna dair bir sürü bulgu var. amerikayı ne kadarda abartmışlar.amerika ondan bunda borc alıyor.ekonomisi ondan şişkin gözüküyor.halbukise rusya dünyanın en zengin ülkesidir. zaten ırak savaşı 2008 e kadar de amerikan ekonomisini zedeledi.sonra da rusya amerikaya asalak dedi.iranda büyük şeytan dedi.bütün bular uluslararası kamuoyunda söylendiamerika o zaman bu lafların haddini bildirseydi ya...niye bildirmedi? neyi bekliyo ?süper güçse herkese haddini bildirsin..
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    bu silah yeni bir silah değildir.. bir çeşit amerikan silahıdır.ben burda abartılcak bir şey göremiyorum.geçen rusya ukranya üzeirnde uçan ve gözle bile görülemeyen ameikaya ait casus uçağını incitmeden düşürdü.uçağın üzerinde bile bilmem amerika kaçıcı kolordu tugayına ait bir şey yazılıymış.bunlar hep yayınlandı . adamlar haber izlemiyorlar geliyor burda keyfine göre yazı yazıyorlar.şimdi dünyada savaş teknolojisinde amerika değil rusya öndedir. hatta çin amerikanın uzaydaki casus uydusunu vurmuştur.bu vurulma olayı amerika şoke etkisi yaratmıştır.tv gereksiz şeyleri izleyeceğinize belgesel izleyinde bilgi sahibi olun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı