NATO'dan Rusya'ya çağrı

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Rusya'ya, Orta Menzilli Nükleer Güçler Anlaşması'na (INF) bağlı kalması çağrısında bulundu.

NATO'dan Rusya'ya çağrı
NATO'dan Rusya'ya çağrı
GİRİŞ 31.07.2014 01:20 GÜNCELLEME 31.07.2014 01:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rasmussen yaptığı yazılı açıklamada; ABD'nin NATO üyelerini Rusya'nın 500 ila 5 bin kilometre menzilli karadan fırlatılan güdüm füzesine sahip olmama, üretmeme, testini yapmama, bu tür füzeler için fırlatıcı rampası bulundurmama ya da üretmeme yükümlülüklerini ihlal ettiği konusunda bilgilendirdiğini duyurdu.

Rasmussen, Rusya'nın bu meselenin çözümü için yapıcı çalışması ve INF anlaşmasının geçerliliğinin korunması için kanıtlanabilir şekilde yükümlülüklerine tam dönüş yapması gerektiğini vurguladı.

Anders Fogh Rasmussen, "Anlaşmanın uygulanmasının devamı Rusya dahil herkesin güvenliğini güçlendirir" dedi.

YORUMLAR 2
  • anlayana 9 yıl önce Şikayet Et
    hahahahahahaha. rasmussen yine komikleşti yada batı yine komikleşti mi demeliyim? ? ? sizin rusyaya karşı uyguladıgınız yaptırımların hangisi uluslararası kararla yapılıyor yada hangi uluslararası hukuka uygunda şimdi ortaya çıkmışsınız uluslararası anlaşmalardan bahsediyorsunuz ! ! ! ! ! siz uluslararası hukuku ihlal etmekle kalmıyor adeta uluslararası hukukla alayda geçiyorsunuz ! ! !
    Cevapla
  • fahrettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize değil Rusya'ya Çağrı. Allah'tan bize değil Rusya'ya çağrı. Biz Suriye, Yunanistan, Ermenistan ile sorun yaşasak füzelerin menzili 200 km olduğundan sınıra füzeleri taşıyıp ta ateşlememiz gerekeceğinden her kez rahat ve huzurlu olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!