Sınırımızda yeni savaş tehlikesi: Füzeyle vururuz

Suriye ve Irak'tan sonra sınırımızın bulunduğu Ermenistan'da da savaş çanları çalıyor. Azerbaycan uyardı, Erivan'ı yerle bir ederiz.

Sınırımızda yeni savaş tehlikesi: Füzeyle vururuz
Sınırımızda yeni savaş tehlikesi: Füzeyle vururuz
GİRİŞ 08.08.2014 13:00 GÜNCELLEME 08.08.2014 13:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Mingeçevir Su Elektrik Santraline Ermenistan tarafından yapılacak herhangi bir sabotaj girişimine hemen karşılık verileceğini ve Erivan'ın bile füzelerle vurulacağını duyurdu.

BAKÜ KORKUYOR İDDİASI KIZDIRDI

Ermenistan Savunma Bakanı Seyran Ohanyan'ın, Bakü yönetiminin, Mingeçevir Su Elektrik Santrali'ne Ermenistan'ın saldırı ihtimali nedeniyle tedirgin olduğunu ve korktuğunu ileri sürmesi üzerine Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklama yaptı.

TÜM ASKERİ BİRLİKLERİ VURURUZ

Ermenistan tarafından yapılacak herhangi bir saldırı ve sabotajın anında gerekli şekilde karşılık bulacağının vurgulandığı açıklamada, Azerbaycan ordusunun hem işgal altındaki topraklardaki hem de Ermenistan'daki tüm askeri birlikleri vurabilecek imkanlara sahip olduğu belirtildi.

ERİVAN'I YERLE BİR EDERİZ

Mingeçevir Su Elektrik Santrali'ne yapılacak sabotaj girişimlerinin Ermeni halkı için feci sonuçlar doğuracağı vurgulanan açıklamada, "Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a hedeflenmiş füzelerle Erivan'ı bile yerle bir etmeye hazırdır" ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • Delibardak 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede 250.000 KAÇAK ERMENİ VAR , BESLE ERMENİYİ OYSUN GÖZÜNÜ !!!. BUGÜN AZERİ TÜRKÜ KARDEŞİMİZE YARIN BİZE , besleyin ermeniyi oysun gözünüzü ,SINIR DIŞI EDİLSİN KAÇAAK ERMENİLER !!! ERMENİYİ SINIRDIŞI ETMEYENE OY DA VERMEYELİM
    Cevapla
  • sefer sezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR SİZ EKSİKTİNİZ. Dört tarafımız savaşan ülkelerle doldu. Allah bizi koruyor. Şu geri kafalı muhalefete kalsak iki güne kalmaz biz de savaşın ana aktörü olacağız hani.
    Cevapla
  • lokman yazar 9 yıl önce Şikayet Et
    HAİNLİK YÜREKDE BAŞLAR. allah inşlaallah bizim ciddi bir savaşa girmemizi engeller şöyle bir yorumları okuyunca görüyorum yazık olur bize herkes güçlü gördüğü bir ülkenin esiri olmuş .rusyanın silahlarını düşünüp aklı kaybolan yüreği olmayan yazık soydaşlarım var .
    Cevapla
  • ekrem 9 yıl önce Şikayet Et
    aslanım azerbaycan. bazı yprumcular sanki azerbycan rusydan silah alaamıyormu sanıyorsunuz bence azerbaycan kazanır ve bu kadar ermeni taşkınlığına fazla bile musamağa gösterdiler,saldırın azrbaycanım bizlerde yanınızdayız tek yürekiz
    Cevapla
  • eray akalın 9 yıl önce Şikayet Et
    yanılıyosunuz. ermenistan rusyanın yavrusudur.siz neden bahsediyosunuz be...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti