Putin Avrupa Birliği'ne rest çekti

Ukrayna kriziyle ilgili olarak Rusya lideri Vladimir Putin'den önemli bir çıkış geldi.

Putin Avrupa Birliği'ne rest çekti
Putin Avrupa Birliği'ne rest çekti
GİRİŞ 01.09.2014 05:19 GÜNCELLEME 01.09.2014 05:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya lideri Vladimir Putin, Doğu Ukrayna'da "devlet olma durumunu" tartışmak için görüşmeler yapma çağrısında bulundu.

Putin'in Rus medyasında yer alan çağrısı, AB ülkelerinin liderlerinin Rusya'ya Ukrayna'daki güçlerini çekmesi için bir hafta süre tanımasının ardından geldi.

AYRILIKÇILAR HAKLARINI SAVUNUYOR

Rus yanlısı ayrılıkçıların eylemlerini "haklarını savunan insanların doğal tepkileri" olarak niteleyen Putin, "insanlar açıkça vurulurken Rusya kenara çekilip bekleyemez" dedi.

Rus devlet başkanı yaptırımları genişletme uyarısı yapan AB'yi de Ukrayna'da "darbeyi desteklemekle" suçladı.

Geçtiğimiz günlerde NATO, bin kadar Rus askerinin sınırı geçtiğine ve ayrılıkçılara yardım ettiğini söyleyerek uydu fotoğrafları yayınlamıştı.

YORUMLAR 4
  • Sessiz Gemi 9 yıl önce Şikayet Et
    Gece Yarısına. osmanlı senin ecdadın değil mi ? belli ki değil. ayrıca rejimler değişti liderler değişti. ingiltere sayesinde cart curt diyorsun ama kurtuluş savaşında para ve silah yardımı yapan devlet kimdi ? dünyada ki bütün tarih kitaplarını ezberlemiş olabilirsin ama ezberlemek yetmez. sende lenin'in gizli antlaşmaları tüm dünyaya açıklamasını anlayamazsın.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bugün ağla çocuğum, yarın ağlayamazsın!!. Şimdi anladığını sonra anlayamazsın, Necip Fazıl Kısakürek!!
    Cevapla
  • GeceYarisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman Ozturk'e. Sen Rusya'yi anlayamazsin. Rusya buyuk devlettir. Senin ecdadin Osmanliya diz cokturmus ve butun balkanlari Osmanli zulmunden kurtarmistir :))) Sen atan 2.Abdulhamid'e ve 93 harbine sor :) Abdulhamid'in kan ter icinde imzaladigi Ayestefanos anlasmasi ile tum balkanlari birakmistir. Ingiltere araya girip Berlin anlasmasi imzalanmis ve 2.Abdulhamid tesekkur etmek icin tek kursun atmadan Kanuni'nin feth ettigi Kibris'i Ingiltere'ye birakmistir. O begenmedigin Ingiltere senin ecdadini 150 yil boyunca Rusya'ya karsi kullanmistir. Ingiltere olmasaydi Osmanli son 150 yilini yasayamazdi bile. Rusya yok ederdi Osmanliyi. Yahu senin Osmanlin kendi eliyle Misir'a atadigi valisi Kavalali Mehmet Ali Pasa'nin isyanini bastirmadi, adam Adana'ya kadar geldi. Istese padisahi yerle bir ederdi. Osmanli gitti Avrupa'dan yardim istedi gelin topraklarimdaki isyani bastirin diye :))) Osmanli tarihi, zaferler tarihi oldugu kadar yenilgiler tarihidir de....
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Putin,in Rusya,sı ve Recep Tayyip Erdoğan,ın Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Türkiye,si Darbeci AVRUPA,YA gözdağı veriyor.. Kırım Rusya,ya bağlandıktan sonra Darbeci İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI VE AVRUPANIN kalemi kırıldı. Putin,Erdoğan ve Obama şuan Kalemi Kırılan İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI VE AVRUPA ile orta sıçan oynuyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı