Genç kadın 3 yıl boyunca banyoda tutuldu

Hindistan’da 25 yaşındaki evli bir kadın yeterli çeyiz getirmediği için eşi tarafından 3 yıl boyunca banyoda kapalı tutuldu.

Genç kadın 3 yıl boyunca banyoda tutuldu
Genç kadın 3 yıl boyunca banyoda tutuldu
GİRİŞ 09.09.2014 15:41 GÜNCELLEME 09.09.2014 15:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bihar eyaletinin Darbhanga ilçesinde gerçekleşen olaydaki kadını polislerin dün kurtardığı belirtildi. 

Yerel polis yetkilisi Seema Kumari, kurtarılan kadını paramparça giysileri, kurumuş saçları ve tırnakları büyümüş halde bulduklarını açıkladı. Kumari, "Kadın gözlerini güneşli havada zar zor açıyordu. Onu karanlık ve küçücük bir yere saklamışlar.’’ dedi. 

Bayan polis Kumari, "Kadını banyoya atmışlar ve anahtarla kapatmışlar. Artan yemek varsa onu vermişler. Çocuğunu da göstermemişler. Kapatma sebepleri ise yeterli çeyiz getirmemesi ve kız çocuk dünyaya getirmemesi." diye konuştu. 

2010'da Prabhat Kumar Singh’la evlenen kadın, düğünden sonra az çeyiz getirmesi dolayısıyla eşinden işkence de görmüş. Çocuklarının kız olmasında sonra ise eşinin Hintli kadını 3 yıl boyunca banyoda kapalı tuttuğu kaydediliyor. 

Polis, ailesiyle görüşmeye izin verilmeyen kadının yakınları görmeye geldikleri zaman ya kandırılıp gönderdiklerini ve ya kovduklarını söyledi.

Yetkili polis, kurtarılan kadının ilk olarak 3 yaşındaki kızını görmek istediğini anlattı. Çocuğuna sarılıp ağlayan anneyi kızının tanımadığı aktarıldı.

Olay sonrası polisler kadının eşini, kayın pederi Dhirendra Singh ve kaynanası Indra Devi’yi gözaltına aldı.

YORUMLAR 1
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanların cezası. müebbet hapis olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor