Rusya her şeye rağmen 'Putin' diyor

Rusya’da yapılan son anketlerde, Ruble’deki büyük düşüşe rağmen Rus halkının yüzde 80’inin halen Putin’i desteklediği görüldü.

Rusya her şeye rağmen 'Putin' diyor
Rusya her şeye rağmen 'Putin' diyor
GİRİŞ 18.12.2014 11:10 GÜNCELLEME 18.12.2014 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

22 Kasım - 7 Aralık tarihleri arasında Associated Press tarafından gerçekleştirilen ankette, halkın yüzde 80’inin Putin’in arkasında olduğu açıklandı. Ruble’nin değer kaybına ve ülkedeki ekonomik krize rağmen Rus halkının, sorunun çözümünün devlet başkanları Putin’den geçtiğine inandığı ifade edildi. Batı’da Putin’in iktidardaki günlerinin sayılı olduğu görüşü hakimken, ankette ise Putin’in içerideki desteğinin son seçimde aldığı yüzde 50’lik oy oranından bile daha fazla olduğu dikkat çekti.

YORUMLAR 4
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Batı, nerede olursa olsun, kim olursa olsun önlerinde diz çöküp boyun eğen liderler ister. Çünkü Batı, iddia edildiği gibi demokrasi ile değil belli lobiler tarafından yönetiliyor ve halka seçebileceği, seçmesi gereken lobi adamını halkın önüne koyup, buyur seç diyor. Aynı lobi, dünyadaki bütün halkalarada aynı şekilde hakim olmayı diliyor. Karşı çıkana put him diyor, yani yokedin.
    Cevapla
  • sivri kalem 9 yıl önce Şikayet Et
    putin sadece ülkesinde değil türkiyede de sevilen bir lider oldu,batının sömürgeci anlayışına karşı dik duran liderlerin arkasındayız kim olursa olsun
    Cevapla
  • Nesil 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben de destekliyorum,Putin yolun açık olsun...
    Cevapla
  • turkhard 9 yıl önce Şikayet Et
    adam liderine sahip cıkıyor dunyaya karsı dik duruyor milletini ezdirmiyor ayrıca topraklarına toprak kattı daha ne olsun bizde olsa taslarlar dikdator diye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir