'Savaş çıkar mı?' sorusuna bakın ne cevap verdi!

Rus devlet televizyonuna konuşan Putin, Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler ve Rusya-Ukrayna ilişkilerine dair soruları yanıtladı.

'Savaş çıkar mı?' sorusuna bakın ne cevap verdi!
'Savaş çıkar mı?' sorusuna bakın ne cevap verdi!
GİRİŞ 24.02.2015 04:18 GÜNCELLEME 24.02.2015 04:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rusya, Fransa, Ukrayna ve Almanya liderleri tarafından imzalanan Minsk anlaşmasının BM Güvenlik Konseyi tarafından desteklenerek uluslararası bir nitelik kazandığını belirten Putin, şu aşamada yeni bir Minsk zirvesi ya da ilave önlem alınmasına gerek olmadığını belirtti.

"MEYDAN OLAYLARINDAN BİZİ SORUMLU TUTMALARI SAÇMA"

Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile diyaloğun korunmasına rağmen Kiev yönetiminin yaptığı bazı açıklamalara anlam veremediğini belirterek, "Örneğin, Ukraynalı yetkililerin, bir yıl önce yaşanan trajik meydan olaylarında bizim yönetimimizin yer aldığı yönünde açıklamaları var. Bu tamamen saçma ve gerçeklerden uzak" şeklinde konuştu.

"KIRIM'IN UKRAYNA'YA BAĞLANMASI İMKANSIZ"

Poroşenko'nun, Ukrayna'dan tek taraflı bağımsızlığını ilan ederek Rusya'ya bağlanan Kırım'ın yeniden Ukrayna topraklarına katılacağı yönündeki açıklamasına ilişkin ise Putin, bunun imkansız olduğunu kaydetti.

RUSYA - UKRAYNA SAVAŞI ÇIKAR MI

Putin, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş çıkar mı" sorusuna, "Ben bu kıyamet senaryosunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. İşlerin bu noktaya gelmeyeceğini umut ediyorum" cevabını verdi.

YORUMLAR 7
  • fşst 9 yıl önce Şikayet Et
    Stalin'in kemiklerini sızlatmasa bari
    Cevapla
  • Hadi Putin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Putin, Ukrayna'ya savaş aç. Siz, AB ve ABD orada birbirinizle didişin. Didişin ki Suriye'yle ilgilenemez hâle gelin. Böylece bizim hava kuvvetlerimizle yerli mücahidler beraberce Suriye'yi hem sizin sevgiliniz cani Esed'inizden hem de onun müttefiği IŞİD'den kurtarmaya fırsat bulsunlar. (Zaten inşaallah sonunda olacak olan budur.)
    Cevapla
  • alanya 9 yıl önce Şikayet Et
    seni gidi sakaci))))))) super guc ulkelerde kendi askerleri savasmaz, nato denen bi birlik var. gecirirler meclisten bi yasa gotururler seni savasa) piyonlarla oynanir savas bunu bil.
    Cevapla
  • gayet açık 9 yıl önce Şikayet Et
    omarım çıkmaz çıkarsada onlara cehennemi yaşatırım demiş belli manası içinde
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyılın Lideri Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan gibi Ülkesinden İNGİLİZ VE YAHUDİ BARONLARI kovan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Dik Dur Eğilme Büyük Türkiye Yeni OSMANLI seninle !
    Cevapla
  • konyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    yüzlerce yıllık kominist rusyayı osmanlıyla zikrettin ya ne deyim sana cahillik bukadar olsa gerek
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    politika böyle birşey.açık sormuşlar ama açık cevap alamamışlar buda mümkün değildir :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...