Taliban'dan açıklama: Hedefimiz Türkler değildi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk askerlerinin aracına düzenlenen bombalı saldırıyı gerçekleştiren Taliban, 'Hedefimiz ABD'lilerdi' dedi.

Taliban'dan açıklama: Hedefimiz Türkler değildi
Taliban'dan açıklama: Hedefimiz Türkler değildi
GİRİŞ 26.02.2015 09:11 GÜNCELLEME 26.02.2015 09:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Saldırının ardından AA muhabirinin ulaştığı Taliban örgütünün sözcüsü Zabihullah Mücahit, saldırıyı üstlendiklerini ifade ederken, "Kabil'deki Türk Büyükelçiliği sokağından geçen ABD aracının hedef alındığını" öne sürdü.

Mücahit bu açıklamanın ardından AA muhabirini arayarak yaptığı ikinci açıklamada, ''Bölgeden geçen ABD'ye ait araçları hedef aldık, ölenler de ABD vatandaşı, eğer saldırı anında Türklere ait araç da bölgede varsa yanlışlıkla onlar da zarar görmüştür, bizim Türklerle düşmanlığımız yok'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • cahiller 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilmeyenler.dünyayı tanimayanlar islamdan haberi olmayanlar. Sizin ne işiniz var müslüman afganistanda.. Natoyu koruma uğruna feda oldular Üzülüyorum ancak cahilce olmelerine...
    Cevapla
  • ALİ 9 yıl önce Şikayet Et
    cihadmış ne zamandan beri masumları ördürmek cihad oldu bırakın bu işleri RTE düşmanlığı için her türlü rezilliği yapıyorsunuz
    Cevapla
  • VATAN PERVER 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimi müslümanım der insan (genelde müslüman hatta hep müslüman) öldürür kimi müslüman ise Allah yolunda tebliğ ile peygamber yolunda ehli sünnet tutum ile müslümanım der şimdi insanın sorası geliyor hangisi müslüman hangisi kendini müslüman zanneden münafık? Allah cc. bizi yolundan ayırmasın..
    Cevapla
  • veli 9 yıl önce Şikayet Et
    bide helal olsun diyosunuz gidin ölen şehitin ailesinden helallik isteyin
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    tabiki oyle diyeceksiniz! yakinda turkler bize yardim ediyorda dersini!zaten isid'len turkiyeyi muttefik ettiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi