Kameralar kapalı mıydı?

Muhalif siyasetçi Boris Nemtsov'un Moskova'da silahlı saldırı sonucu öldürmesinin ardından gözler olay yerini gören kameralara çevrilmişti.

Kameralar kapalı mıydı?
Kameralar kapalı mıydı?
GİRİŞ 02.03.2015 14:36 GÜNCELLEME 02.03.2015 14:36

Boris Nemtsov suikastında bir detay daha ortaya çıktı. Muhalif siyasetçinin suikast sonucu öldürüldüğü gece Kremlin Sarayı'nın kameralarının kapalı olduğu öne sürüldü. Rus Kommersant gazetesinin iddiasına göre; katilin ortaya çıkarılmasını sağlayacak Kremlin Sarayı kameraları olay günü kapalıydı.

Hürriyet 'ten Nerdun Hacıoğlu'nun haberine göre, Nemtsov, Rusya'nın en iyi korunan yeri olan Kremlin'e çok yakın mesafede öldürülmüştü. O gece bölgede bulunan ve yüksek çözünürlüklü çekim yapabilen sokak kameralarının Kremlin'deki tadilat nedeniyle kapatıldığını öne süren gazete, haberinde şu satırları yer verdi:

"Nemtsov’un öldürüldüğü köprü çevresindeki kameralar ise kötü çekim yaptığı için hiçbir işe yaramıyor. Suikast anını bir tek uzaktan görüntüleyen Moskova televizyon kanalı TVC kamerası olmuş. Bu kamera, televizyon kanalında haber bültenlerinde canlı fon olarak kullanıyor." 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir