19 saat bilgisayar oyunu öldürdü

Çin'de popüler bilgisayar oyunu World of Warcraft'ın yeni sürümünü 19 saat aralıksız oynayan genç, hayatını kaybetti

19 saat bilgisayar oyunu öldürdü
19 saat bilgisayar oyunu öldürdü
GİRİŞ 05.03.2015 14:12 GÜNCELLEME 05.03.2015 14:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çin'in Şanghay eyaletindeki bir internet kafede 19 saat boyunca ara vermeden bilgisayar oyunu oynayan genç, rahatsızlandı. Koltuğuna yığılan genç, ambulans müdahalesinden önce hayatını kaybetti. Şanghay'daki internet kafeye yerleştirilen güvenlik kameralarının önceki gün kaydettiği görüntülerde 24 yaşındaki Wu Tai, bilgisayar dünyasının popüler oyunlarından World of Warcraft'ın yeni sürümünü oynarken görüldü. Bilgisayarı açtığı andan beri koltuğundan kalkmayan ve ara vermeden oyun oynayan Tai, 19 saat sonra soluna yaslanarak öksürmeye başlayınca yanındaki arkadaşları şüphelendi. Durumunun iyi olduğunu söyleyen Tai, oyununu oynamaya birkaç dakika daha devam etti. Bir müddet sonra Wu Tai'nin daha sesli öksürdüğünü ve ağzından kan geldiğini görenler, ambulans çağırdı. Ambulans müdahalesinden önce koltuğuna yığılan Tai'yi hareketsiz halde gören arkadaşları, nabız kontrolü yaptı. Ambulans ekipleri kafeye gelmeden Wu Tai hayatını kaybetti. 

'İYİYİM, BİRAZDAN GEÇER' DEDİ 

Tai'nin oyun arkadaşı Hsin Lo, "Art arda öksürdükten sonra ağzını mendille silmeye başladı. İyi olup olmadığını sordum, bana iyi hissettiğini ve öksürüğün geçici olduğunu söyledi" dedi. Birkaç dakika sonra Wu'yu yüzü solgun halde inlerken görünce paniklediğini ve ambulans çağırdığını belirten arkadaşı Lo, "Ambulans geldiğinde çoktan ölmüştü" dedi. Wu Tai'nin ölüm nedeninin henüz tespit edilmediğini söyleyen polis ekipleriyse, gencin ölümüyle ilgili açıklamaların otopsi raporunun ardından yapılacağını duyurdu.

YORUMLAR 3
  • canan 9 yıl önce Şikayet Et
    ciğerlerine ve büyük ihtimal beynine de pıhtı atmıştır. 4 saatten uzun süre hareketsiz kalır bacaklarınızı hareket ettirmez yürümezseniz pıhtı atma riski var. öksürük ve ciğerlerden kan gelmesi de pıhtı attığını gösterir
    Cevapla
  • oyuncu 9 yıl önce Şikayet Et
    ama belli zaten
    Cevapla
  • oyuncu 9 yıl önce Şikayet Et
    annem görmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!