Putin'den önemli 'Filistin' mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Doğu Kudüs başkentli bağımsız bir Filistin devleti kurulmasına katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Putin'den önemli 'Filistin' mesajı
Putin'den önemli 'Filistin' mesajı
GİRİŞ 29.03.2015 00:45 GÜNCELLEME 29.03.2015 00:57
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Putin, Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentinde başlayan 26. Arap Birliği Zirvesi'ne katılan ülke liderlerine hitaben mesaj gönderdi.

Putin'in mesajında, "Filistinliler, başkenti Doğu Kudüs olan, yaşanabilir ve bağımsız bir devlet kurma hakkına sahip. Rusya, ikili görüşmeler ve çoklu müzakere kanallarını kullanarak bu amaca ulaşılmasına katkı sağlamaya devam edecek" ifadeleri yer aldı.

Putin mesajında ayrıca, Arap dünyasındaki problemlerin barışçıl yollarla ve dış müdahale olmaksızın çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

26. Arap Birliği Zirvesi, Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentinde başladı. Mısır'ın ev sahipliği yaptığı zirveye 14 ülke lider, 7 ülke ise temsilci düzeyinde katıldı.

YORUMLAR 33
  • the melle 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum bu kafiri bazıları göklere çıkartıyor.bu değilmi çeçenistanı işgal eden. Bu değilmi melun iranın dostu olan. Menfaatı var da onun için diyor
    Cevapla
  • hakkı tutan 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana büyük adam
    Cevapla
  • ALİ 9 yıl önce Şikayet Et
    DEMEKKİ menfaatine o yarıyo bu yüzden bu açıklamaları yapmıştır.
    Cevapla
  • semerkant 9 yıl önce Şikayet Et
    Islam aleminin Kiyameti kopmus,bunun farkindami Müslümanlar acaba,her tasin altinda müslüman arar hale gelmis dünya Cellatlari.bana öyle geliyorki,Allahu teala Kiyametin kopmasini hazirlyo.dogrusunu yine Allah bilir.
    Cevapla
  • Duramayan Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettinizmi bilmem eskiden İsrail'e karşı bu tarz söylemleri kimse dile getiremezdi, bilirdiki başlarına iş açılır ya bir darbe yada bir iftira ile yönetimden uzaklaştırılırdı. Ta ki Reis Davos'ta İsraile ayar verinceye kadar, o gün bugündür İsrail'e ayar veren verene. Yani anlıycağınız İsrail'e bugün yapılan muamele nin (hatırlarsanız Fransada benzer bir söylemde bulunmuştu ve malum charlie hebbo olayı yaşandı) mimarlarındandır Reis. Allah O'nu korusun, uzun ömürler versin. İsrail'e dokunulmaz olmadığını gösteren ve diğer ülkeleri cesaretlendiren tek liderdir. Allah'ın izniyle 2023 te tam bağımsız bir ülke olacağız işte o zaman dünya daha adaletli mazlumun ezilmediği bir dünya olacak.
    Cevapla
  • reis 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yorum olmuş gerçekten öyle olmuştur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı