'Erdoğan'ın emrini bekliyoruz'

Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Kurtuluş Cephesi, Kadirov'un amacının Putin'in gözüne girmek olduğunun belirtti.

'Erdoğan'ın emrini bekliyoruz'
'Erdoğan'ın emrini bekliyoruz'
GİRİŞ 26.11.2015 16:50 GÜNCELLEME 27.11.2015 01:25
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Çeçenistan Başbakanı Ramazan Kadirov'un, Rusya'nın savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye hakkında yaptığı açıklamalara Çeçenlerden tepki geldi. Her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını belirten Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Cephesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Çeçen mücahitler Türkiye Cumhurbaşkanı ve dünya Müslüman halkların lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan ne kadar karmaşık olursa olsun emir beklemektedir" denildi.

Kadirov'un Putin gözüne girmek için böyle bir açıklama yaptığına dikkat çekilen açıklamada, Çeçen halkının her zaman Müslümanların yanında yer aldığı belirtildi.

"Çeçen Halkı Türkiye'nin yanında" başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

''Kadirov bu açıklama ile Müslümanlara yönelik ihanetini ve Putin'e bağlılığını yeniden belirtmiştir. Çeçen halkı her zaman Müslümanların yanında yer almaktadır. Çeçen halkı zor günlerinde Türkiye'nin yaptığı yardımı, uzattığı kardeş elini ve Çeçen mültecilerine sahip çıkmalarını unutmamıştır. Ramazan Kadirov ve onu hem Çeçenistan'da hem de Türkiye'de destekleyenler Çeçen halkını temsil etmemektedir. Çeçen halkı Türkiye'nin ve Bayırbucak bölgesinde mücadele veren Türkmen kardeşlerimizin yanındadır. Yaşanan olayda Türkiye yüzde yüz haklıdır ve Çeçen halkı her zaman Türkiye ile birliktedir. Çeçen mücahitler Türkiye Cumhurbaşkanı ve dünya Müslüman halkların lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan ne kadar karmaşık olursa olsun emir beklemektedir.

Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Kurtuluş Cephesi''

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 185
  • TÜRKIYE CUMHURIYETI 8 yıl önce Şikayet Et
    Cecen lideri once gecmis tarihine bakmali unutmasinki Muslimanin muslimandan baska dostu yoktur .
    Cevapla
  • ALPASLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Herhaalde kefereker gecmisden ders almamislar. Yedi duvele karsi geldigimizi onlari Deinze dokup kopekleri gibi kovaladigimizi unutmuslar!
    Cevapla
  • Arif kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Yenilmez kahramanlar, 250 yıldır Rus'larla savaşan kahraman millet, Şamil in torunları, içimizdeki Rusya süper güç ne yapacağız diyen korkaklara ibret.
    Cevapla
  • Bilge 8 yıl önce Şikayet Et
    Çeçen Mücahitler Türklerle birlikte Dünyanın en iyi savaşçılarıdır. Moskof kafiri hep liderlerini şehit ettiği için başsız kaldılar, mücadele güç kaybetti. Ama geçen bu sürede inşaallah toparlamışlardır. Başta Kadirov olmak üzere Rusyanın hakkından geleceklerine inanıyorum. Allah onlara güç versin.
    Cevapla
  • Umit 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu Barbaros'un piri reisin ilk Osmanlı tokadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi