Rus vekilden Rusya'nın Türk tavrına isyan!

Rus Parlamentosu'nun alt kanadı Duma milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türklere yönelik baskıları sert sözlerle eleştirdi:

Rus vekilden Rusya'nın Türk tavrına isyan!
Rus vekilden Rusya'nın Türk tavrına isyan!
GİRİŞ 01.12.2015 19:01 GÜNCELLEME 02.12.2015 08:49
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Adil Rusya Partisi Milletvekili Gudkov, Facebook üzerinden yaptığı  açıklamada, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarına baskı uygulandığı yönündeki haberleri değerlendirdi. Gudkov, "Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" dedi.

Bir ülkenin yönetimi ile halkını birbirine karıştırmanın büyük bir hata olduğunu belirten Gudkov, "Onları (Türk vatandaşlarını) Rusya'ya almıyorlar.  Havalimanında onlarca saat beklemeye zorlayarak geri gönderiyorlar. Söyleyin  bana, Türk öğrenciler mi uçağı vurdu? Türk inşaatçılar mı pilotu öldürdü?"  ifadelerini kullandı. 
 
"DEDELERİMİZ BUNUN İÇİN Mİ SAVAŞTI"
 
Gudkov, Nazizm'in insanları ırk ve milliyet gibi seçemeyecekleri  faktörlerden dolayı ayırma tabi tutmak olduğunu ifade ederek, "Rusya'da yaşanan  ve televizyonlarda propagandası yapılan da tam olarak bu. Dedelerimiz bunun için  mi savaştı?" diye sordu. 
 
Kırım'ın ilhakı, Ukrayna'daki iç savaş ve diğer olaylardan dolayı yurt dışındaki Rus vatandaşlarına ayrımcılık yapılmadığına işaret eden Gudkov,  açıklamasında, "Peki Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan  yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" ifadesine yer verdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    akıllı biri doğru konuşmuş biz hiçbir rus vatandaşına zorluk çıkarmıyoruz
    Cevapla
  • Murat Diniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya = Kabile devleti = Muz Cumhuriyeti = Dingonun ahırı. Kural aknun yok. Kuzey koreli bebe gibi bir bebe de bunların başında
    Cevapla
  • hak 8 yıl önce Şikayet Et
    aklı selim biri çıktı sonunda...
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar içinde herhalde aklı başında insanlar var. Unutmayın Kapitalizme karşı durmak yürek ister, cesaret ister. Rusya bununla yıllarca mücadele etti. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ama şimdi Kırmızı Beyaz ve Mavi renkleriyle kapitalizmin krallarından; üstüne bi de şimdi İmparatorluk sevdaları eklendi. Çar 1. Putin
    Cevapla
  • semih arıcı 8 yıl önce Şikayet Et
    bravo..insaflı Ruslar da var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!