Bunu da gördük! Göktaşından ilk ölüm

Su içmek için araçtan inen şoför, saniyeler içinde aracının üstüne düşen meteorun oluşturduğu patlama sonucu yaşamını yitirdi.

Bunu da gördük! Göktaşından ilk ölüm
Bunu da gördük! Göktaşından ilk ölüm
GİRİŞ 09.02.2016 05:24 GÜNCELLEME 09.02.2016 05:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hindistan’da bir otobüs şoförü, aracının üzerine meteor isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Tamil Nadu Eyaleti'nin Vellore kentinde bir okul servis otobüsünü süren 40 yaşındaki adı açıklanmaya şoför, öğrencileri okula bıraktıktan sonra dinlenmek için okul yakınında bir benzin istasyonunda durdu.

Su içmek için araçtan inen şoför, saniyeler içinde aracının üstüne düşen meteorun yarattığı patlama sonucu yaşamını yitirdi. Hintli şoför doğrudan meteor nedeniyle yaşamını yitiren bilinen ilk kişi oldu.

YORUMLAR 8
  • barbaros 8 yıl önce Şikayet Et
    sağlam beddua almış...
    Cevapla
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Baretin önemini şimdi daha iyi anlıyoruz
    Cevapla
  • Veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu meteorlar teröristlerin başina yagsada ülkemiz temizlense
    Cevapla
  • Ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzaman da böyle diyor : Halbuki eskiden beri o yukarı âlemlerdeki tahrib ve tamirden, medar-ı ibret olarak yalnız birkaç semavî taşlar düşmüş ise de hiç kimsenin başını kırmamış. Lemalar(RNK) - 343
    Cevapla
  • Akden 8 yıl önce Şikayet Et
    Abi ne alakası var adam direk meteor dan ölmemiş. Meteorun oluşturduğu patlamadan dolayı ölmüş. Burada insan faktörü de devreye giriyor. Araç daha donanımlı yapılsaydı belki bu olmıyacaktı. Yani adamın başına direk meteor düşüp ölmesi farklı patlamadan ölmesi farklı...
    Cevapla
  • policeman 8 yıl önce Şikayet Et
    Direk meteordan ölmesiyle, meteorun oluşturduğu patlamadan ölmesi arasında nasıl bir fark var söylermisin kardeş. Adam meteordan ölmüş işte. Ha kafasına düşmüş ha arabasına. Ayrıca donanımlı araba yapılsaydı derken zırhlı araba filan mı demek istiyorsun. Taş uzaydan arabanın üstüne düşünceye kadar binlerce km. hızı buluyor. Sen arabayı donanımlı yapsan ne olur. Araba 70-80 km hızla çarpışıyor adam iç kanamadan ölüyor, binlerce km hız yapan göktaşına çarpan arabadaki adamın hali ne olur biraz düşün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular