Rusya'nın fırlattığı füze yere çakıldı!

Rusya'nın Hazar denizi yakınlarında yaptığı S-300 füze denemesi felaketle sonuçlandı. Füze fırlatıldıktan bir kaç saniye sonra hızla yere çakıldı.

Rusya'nın fırlattığı füze yere çakıldı!
Rusya'nın fırlattığı füze yere çakıldı!
GİRİŞ 09.12.2016 16:12 GÜNCELLEME 09.12.2016 16:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya füze denemesinde büyük bir skandal yaşandı. Hazar denizinin yakınındaki Ashuluk'ta S-300 füze denemesi yapan Rusya beklemediği bir durumla karşılaştı. S-300 füzesi yükseldikten sonra düşmeye başladı. Fırlatıldığı rampaya çakılan füze alev aldı. O anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.

Füzenin düşme anında görevliler büyük panik yaşadı. 

Suriye Rejimi'ne verdiği destekle bilinen Rusya bu yıl içerisinde uçak gemisini ve nükleer füzelerle yüklü gemlilerini Akdeniz'e konuşlandırdı. Suriye'de kalıcı üs kuran Moskova yönetimi, ayrıca S-300 füzeleri yerleştirdi.

YORUMLAR 3
  • Düşünunce1 7 yıl önce Şikayet Et
    Halep Halep Halep ! Rusya deyince ilk Halep afganistan geliyor aklıma abd deyince ırak Afganistan geliyor aklıma avrupa değinen Afrika geliyor aklıma Çanakkale geliyor. Hepsi aynı safya hepsi Musluman dusmani ! Ey müslüman uyanık ol biraz. Kardeş olun bir olun iri olun diri olun dik durun! Kendi içimizde kavga etmekten vazgeçip kuffara karşı birlikte hareket etmekten başka çare yok!
    Cevapla
  • juliyıs sezar 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz de almak istedik her şey meydanda 1968 model "modern" s300 hayırlısı...
    Cevapla
  • bg turk 7 yıl önce Şikayet Et
    bostan korkulugu Rusya Federasyoni(imparatorlugu) ABD Rusyayi yapay bir dusman olarak AB ye karsi kullaniyor AB daalsin rusya imparatorlugunu da daatacak ABD , sovyetleri daatigi gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...