Aliyeva: Siyaset sadece erkeklerin işi değil

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yardımcısı olarak atadığı Mehriban Aliyeva, cumhurbaşkanlığı makamını düşünmediğini belirtti.

Aliyeva: Siyaset sadece erkeklerin işi değil
Aliyeva: Siyaset sadece erkeklerin işi değil
GİRİŞ 27.02.2017 10:27 GÜNCELLEME 27.02.2017 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehriban Aliyeva bir Rus televizyonuna yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı olup olmayacağı sorusunu yanıtsız bırakmadı. Aliyeva: "Bu konuyu (Cumhurbaşkanlık makamını) düşünmedim ve düşünmüyorum. Azerbaycan'ın ve halkın çıkarlarını koruyacağım. Bu da Azerbaycan halkı için en güzel iş. Dolayısıyla bugün durum böyle. Gelecekte ne olacak diye tahminde bulunmak ise kesinlikle verimsiz bir meşguliyet."

'ÜLKENE DEĞİL, İKTİDARINA MUHALİF OLABİLİRSİN'

Muhalefetin eleştiri politikasını da eleştiren Aliyeva konuyla ilgili şunları ifade etti: "Ben sağlıklı, yapıcı eleştirileri dinlemeye hazırım. İktidara muhalif olabilirsin, fakat kendi ülkene muhalif olmamak lazım. En korkunç olanı da budur."

'SOSYAL SORUNLARIN ÇÖZÜMÜYLE UĞRAŞACAĞIM'

Aliyeva, ülkesinde başlıca olarak sosyal sorunların çözümüyle uğracaşağını anlatarak, "Öncelikle, az gelirli vatandaşların sorunları. Devlet görevinde çalışırken insanlığı korumak lazım. En korkunç olanı ise vurdumduymazlık ve ilgisizlik" dedi.

Aliyeva ayrıca, "Siyaset sadece erkeklerin işi değil" ifadeleri kullandı.

YORUMLAR 1
  • asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu iş tamam .Bizdede uygulanabilir benden yana sorun yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri