Kim Jong-un için suikast ekibi hazırlanıyor!

Seul yönetiminin, olası bir Kuzey Kore saldırısına hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için Kim Jong Un ve yakın danışmanlarını öldürecek bir suikast ekibi hazırladığı belirtildi.

Kim Jong-un için suikast ekibi hazırlanıyor!
Kim Jong-un için suikast ekibi hazırlanıyor!
GİRİŞ 31.08.2017 18:00 GÜNCELLEME 31.08.2017 18:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore ve ABD'nin peşi sıra yaptığı füze denemelerinin ardından Kore yarımadasında tansiyon yeniden yükselirken, Güney Kore'nin Kim Jong-un'a suikast düzenlemek için özel bir birlik yetiştirdiği ifade edildi.

SUİKASTİN BELGESİ SIZDIRILDI

Habertürk'ün aktardığına göre, Güney Kore basınında yer alan ve hükümet kaynaklarından sızdırıldığı belirtilen bir belgede, Seul yönetimi Kuzey Kore'nin savaşı başlatması durumunda Kim Jong-un ve yakın danışmanlarını öldürmek için bir özel kuvvet birliğini hazırlıyor.

BU STRATEJİ 1000 HEDEF İÇERİYOR

Güney Kore'nin bu stratejisinin, Kuzey'de yer alan ve nükleer tesisleri de içeren 1000 hedefi içerdiği belirtildi. Güney Kore'nin bu hedefleri etkisiz hale getirerek, olası bir nükleer saldırının önüne geçmeyi planladığı vurgulandı.

SAVAŞ STRATEJİLERİ GELİŞTİRME TALİMATI

Savunma Bakanı tarafından konuyla ilgili olarak bilgilendirilen Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'in de, olası bir saldırıya hızlıca cevap verecek savaş stratejileri geliştirilmesi talimatını verdiği belirtildi.

YORUMLAR 8
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi palavra Kurt taktigi yapiyorlar. Zaten ABD Koreyi vurmaz Dünyada kendi Askerlerini motive etmek icin daima bir Düsman lazim. Ayni Katar meselesi gibi nasil silah sattiysa Japonya Koreyi sömürmek istiyor.
    Cevapla
  • İlker 6 yıl önce Şikayet Et
    ajite etmek için bilerek sızdırıyorlar
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    koenin icine girememzler girerler cikamazlar bu laflar sadce bos laflar inanmayin,
    Cevapla
  • kurt 6 yıl önce Şikayet Et
    kuzey kore musluman ulkesi degil-sikarsa dene abd.....
    Cevapla
  • izmir tire 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç birşey yapamassınız hele yanında çin rusya gibi ülkeler varken o yanındaki abd yanlısı ülkeler ayağını denk alsın japonya ve güney kore
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!