Olaylar üzerine Rusya'dan kritik 'S-400' hamlesi!

Rusya Savunma Bakanlığı, Kırım’ın hava sahasını korumak için Sivastopol’de bugün bir S-400 füze savunma sisteminin daha konuşlandırılacağını açıkladı.

Olaylar üzerine Rusya'dan kritik 'S-400' hamlesi!
Olaylar üzerine Rusya'dan kritik 'S-400' hamlesi!
GİRİŞ 13.01.2018 12:27 GÜNCELLEME 13.01.2018 12:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Karadeniz Filosu'ndan yapılan açıklamada, Sivastopol'de bugün Kırım'ın hava sahasının korunması için yeni bir S-400 füzesinin göreve başlayacağı belirtildi.

Kırım’da geçen yıl da S-400 füze sistemi donanımına sahip Güney Askeri Birimi'ne bağlı uçaksavar alayı göreve başlamıştı. 2018'in başlarında da Kırım'ı iki S-400'ün koruyacağı belirtilmişti. 

YORUMLAR 19
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayırbucak,ruslarda her çeşit hava savunma sitemi vardır.Ruslar geçen yıllarda ukranya semalerında yerden 4 km yükseklikte seyreden amerikaya ait bir çeşit hayalet uçağını hiç incitneden yere indi.Bu hayalet uçağının üzerinde yazan hanngi amerikan tugayına ait olduğu bilgisi de kamuoyunda paylaşıldı.Bunlar paylaşılırken siz tabi farkında değildiniz.Ya da takip etmediniz.
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorum?Ben sizin gibi devamlı net başında değilim.Çok okuyan değil çok gezen bilir. Tamam rusyaya gitmedim.Ama ordan gelen bir çok insandan duyduğum gibi,isveç ve alman gizli servislerinin yayınladığı yabancı markalı ve yazılı dergileri çeviren arkadaşlarım var. Her şeyi internete yansımayabilir.Yansısa da bu bilgileri bulmanız çok zordur.
    Cevapla
  • eray paşam 6 yıl önce Şikayet Et
    aferin sana
    Cevapla
  • m. a 6 yıl önce Şikayet Et
    bizede yeniler yapılıncaya kadar bir kaç teşhir ürünü versinler.
    Cevapla
  • 42konya 6 yıl önce Şikayet Et
    1952 küba türkiye takasından sonra 2018 de batı türkiyeyi ne karşılığında rusyaya satmaya çalışıyor..ama türk halkı ATATÜRKÜN yolunda bu oyunları bazacak...ya istiklal ya ölüm...
    Cevapla
  • Yusuf66 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen demekki yanlış yoldasın atatürkün yolunda oldukda ne oldu bir yere kıpırdayamadık. Peygamberimizin yolunda olursa sende ecdadımız gibi 7 kıtaya hükmedersin
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    ben ataturkun yolunda değil peygamber efendimizin yolundayim
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    S 400 ler çok etkili bir hava savunma sistemdir.Rusyanın bu adımı ilerde,amerika ve avrupaya yapacağı saldırıyla ilgilidir. Rusyanın avrupa gerçekleştireceği korkunç saldırıya ne kadar var,bunu anca ALLAH azze ve celle bilir.Şu kesinki,bu rusyanın avrupaya yapacağı saldırı yaklaşıyor. Rusyada sizin tahmin bile edemediğiniz silahlar var.Rusyadaki silahları bilseniz amerika da kim dersiniz? Bu o zamana erersek anlarsınız.Şimdi fazla söze gerek yok.
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    XYZ yanılıyosun.
    Cevapla
  • XYZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bildiğine göre, yakında ABD'nin İran'a saldıracağını ama işgal edemeyeceğini ama Rusya'nın İran'ı işgal edeceğini de biliyorsundur. Birçok olayın sonunda Türkiye'nin ABD ve Rusyayı yeneceğini ve dağılmalarına sebep olacağını da biliyorsundur.
    Cevapla
  • Bütün Bunları 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen nereden biliyorsun?
    Cevapla
  • biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen nereden biliyorsun?
    Cevapla
  • bayırbucak 6 yıl önce Şikayet Et
    yazının yanlışlıkla beğendim şunu söyleyebilirim abarrtmışsın rusyada abd den daha fazla modern silah varmış rusların hava savunma sistemleri gelişmiş ama abd saldırı silahları elektronik olarak daha gelişmiş ruslar mekanik
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler