Pakistan'dan dev ülkeye şoke eden cevap!

Pakistan Dışişleri Bakanı, Hindistan’ın askeri operasyon tehdidine karşılık sert bir cevap verdi.

Pakistan'dan dev ülkeye şoke eden cevap!
Pakistan'dan dev ülkeye şoke eden cevap!
GİRİŞ 14.01.2018 12:36 GÜNCELLEME 14.01.2018 12:36
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Pakistan Dışişleri Bakanı Khawaja Muhammad Asif, Hindistan Ordu Komutanı General Bipin Rawat'ın açıklamalarına yanıt olarak ''Hindistan kararlılığımızı test etmek istiyorsa buyursun'' dedi.

 

 

Hindistan Ordu Komutanı General Rawat Hindistan'ın başkenti Delhi'de Cuma günü gerçekleştirdiği basın toplantısında, iki ülke arasındaki ilişkilerin bozulması durumunda Pakistan'ın nükleer silah kullanımıyla ilgili sorulan bir soruya yanıt olarak, Hindistan ordusunun Pakistan'ın ''nükleer blöfünü'' gördüğünü ve yönetimden emir geldiği takdirde sınır dışı operasyon düzenlemeye hazır olduğunu söylemişti.

Rawat’ın açıklamasının ardından Pakistan Dışişleri Bakanı Khawaja Muhammad Asif resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ''Hindistan Ordu Komutanı’nın yaptığı açıklama oldukça sorumsuz ve rütbesine yakışmıyor. Eğer Hindistan kararlılığımızı test etmek istiyorsa, buyursun'' dedi.

Asif’in açıklamasının ardından Pakistan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mohammad Faisal, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarında, ''Bugün Hint Ordusu Komutanı tarafından savrulan tehditler ve sorumsuzca yapılan açıklama, Hindistan'ı ele geçiren kötü bir zihniyetin temsilcisidir. Bu konuların hafife alınmaması gerekir. Hatalı hesaplamalara dayalı herhangi bir felaket yaşanmasını istemeyiz fakat Pakistan kendisini savunma kabiliyetine sahip'' dedi.

YORUMLAR 45
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin karşısında olan ülkeler,kuklalarla tehdit ediliyor. Çok başlı bir yılanla uğraşıyoruz. Başını ezeceğiz. Yavrularını da.
    Cevapla
  • Hun 6 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan istesin son kuruşumu vereyim
    Cevapla
  • Turansariveliohlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada tek nükleer silahlı müslüman ülke pakistan sira bizde inşallah
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    kukla Hindistan iş başında zamanlamaya dikkat
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz Pakistan'ın yanındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular