Ve Rusya tarih verdi! ABD'yi ürkütecek haber

Taktik Füze Silahları Şirketi Genel Müdürü Boris Obnosov, Rusya'da hipersonik silahların hizmete gireceği tarihi açıkladı.

Ve Rusya tarih verdi! ABD'yi ürkütecek haber
Ve Rusya tarih verdi! ABD'yi ürkütecek haber
GİRİŞ 07.02.2018 09:43 GÜNCELLEME 07.02.2018 09:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Obnosov, "Rusya, 2020'li yıllarda hipersonik silahları devreye sokacak. Bu, birçok çeşitli faktöre bağlı ve kesin tarihi söylemek acelecilik olur" dedi.

Obnosov, şirketi tarafından geliştirilen yüksek hassasiyetli silahların caydırıcılık bakımından nükleer silahlara yaklaştığını da vurguladı.   

 

 

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun 2025 yılına kadar yeni hipersonik silahlar, akıllı robot tanklar ve yeni fizik prensiplerine göre üretilmiş silahlar ile donatılacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 12
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    dünya bizi kıskanıyor demeye devam mi . yoksa gerçekten üreten bir ülke mi olmaliyiz Rusya gibi
    Cevapla
  • Nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    25 milyon vatandaşını harpte kaybeden rus milleti her türlü silahın en iyisini yapar.
    Cevapla
  • çorumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    yaa o değil de gerçekten 2018 yılı olmuş. motor üretememek büyük acizlik kardeşim. motor yahu motor. robot mobot falan filan demiyorum. motor ya
    Cevapla
  • izmitli 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam hipersonik silah diyor biz daha altayi yapamadık
    Cevapla
  • vahap 6 yıl önce Şikayet Et
    altaya acaba niye bugüne kadar niye motor üretemedik?? hangi zihniyetler yüzünden geri kaldık.. üreten değil tüketen bir devlet haline getirildik?? aya çıktığı söylenen astronotun meşhur cümlesi neydi? "benim için küçük insanlık için büyük bir adım" bu laf ak parti içinde geçerlidir. ak partinin üretim adına attığı adımlar küçük görülebilir ama gelecek Türkiyesi için büyük adımlardır.. inşallah da bu yolda hep başarılı dahada güçlü devlet olacağız..
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Tam bir Uzay sanayi. Silah konusunda dünyada bir numara. Bizde bi araba motoru yapamıyoruz. Ne mühendis var ne makine. Ülkesi için değil maaşı için okuyan çocuklar yetiştirdikçe biz çok daha bakarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço