Rusya: 5 alanda savaş yürütecekler!

Günümüzde savaşların niteliğinin önemli ölçüde değiştiğini belirten Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Orgeneral Sergey Rudskoy, ileri teknolojiye sahip düşmanın savaşı aynı anda kara, hava, deniz, uzay ve siber olmak 5 alanda yürüteceğini kaydetti.

Rusya: 5 alanda savaş yürütecekler!
Rusya: 5 alanda savaş yürütecekler!
GİRİŞ 20.02.2018 09:32 GÜNCELLEME 20.02.2018 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rudskoy, Rus Silahlı Kuvvetleri'nin resmi Krasnaya Zvezda (Kızıl Yıldız) gazetesi için kaleme aldığı yazıda, modern savaşın niteliğinin değişmesi nedeniyle Ana Harekat Dairesi'nin son zamanlarda aldığı görevlerin hacim ve boyutunun önemli ölçüde arttığını ifade etti.

DÜZENSİZ GÜÇLER VE YENİ ÇATIŞMA TİPLERİ

 

 

Ordu ve filonun kullanılabileceği savaşların yelpazesinin genişlediğini yazan Rudskoy, "Düzenli orduların katıldığı klasik durumlar dışında, örneğin Suriye'de olduğu gibi hükümetlere karşı düzensiz güçlerin harekete geçtiği yeni tip çatışmalar ortaya çıktı" dedi.

SİBER SAVAŞ

Düşmanların bu tür savaşlar sırasında uyguladığı askeri ve gayri askeri tedbirler oranının değiştiğini belirten Rudskoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Askeri operasyonların düzenlenmesine ve uygulanmasına yönelik yaklaşımlar değişiyor, askeri güçleri oluşturma, konuşlandırma ve kullanmada yeni biçimler ve yöntemler ortaya çıkıyor. Örneğin, ileri teknolojilere sahip düşmanla savaşın çıkması durumunda çatışma aynı anda 5 alanda yürütülecek: Kara, hava, deniz, uzay ve siber alanda".

YORUMLAR 2
  • demir ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yni savaş yöntemi ayakta duran her yapıyı içindekilerle bombalayıp yerle bir etmek Çeçenistan ve Suriye deki gibi kalleşce sivilleri katl etmek
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    en az abd kadar mikrop bir ulke rusya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı