Rusya'yı ayağa kaldıran dayak görüntüsü

Rusya'nın güneyindeki bir cezaevinde bir mahkumun gardiyanlar tarafından dövülmesi kamerayla kaydedildi. Şok görüntülerin internete düşmesiyle ülke ayağa kalktı

Rusya'yı ayağa kaldıran dayak görüntüsü
Rusya'yı ayağa kaldıran dayak görüntüsü
GİRİŞ 29.11.2012 11:44 GÜNCELLEME 29.11.2012 12:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rostov bölgesindeki 10 No'lu cezaevinde yaşanan olayda 3 gardiyan, bir mahkumu öldürülesiye dövüyor. Mahkumun feryatlarına rağmen gardiyanlar dayak atmaya devam ediyor. Elleri arkadan kelepçeli mahkumun dayaklar karşısında kendini savunamadığı da görülüyor. Soruşturma Komisyonu Rostov bölge Savcısı Valeri Çekrışev, "Görüntüyü inceliyoruz. Görevlilerin kimliklerini araştırıyoruz" bilgisini verdi. Rus basınına göre, dövülen mahkum daha önce silahlı gasp suçuyla tutuklanmış.

İddialara göre gardiyanlar mahkumu, şapkasını yıkamaya vermediği için dövdü.

Rusya'nın bazı bölgelerinde hapishanelerde mahkumlara kötü davranıldığı şeklinde iddiaların tartışıldığı bir zamanda görüntülerin ortaya çıkması dikkat çekti. Çelyabinsk bölgesi Kapeysk kentinde 6 no'lu hapishanede mahkumlar ayaklanırken, mahkum yakınları da hapishane önünde gösterilere başladı. 40'a yakın kişi çıkan olaylarda gözaltına alınırken, 8 polis de yaralandı. Bölgede halen gergin bekleyişin devam ettiği ifade ediliyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • gokhan duman 11 yıl önce Şikayet Et
    emre. bu olayin ne dinle,ne ALLAH korkusuyla alakasi var.ınsanlikla alakali birdurum.ALLAH korkusu sadece,boyle zalim insanlari bir sure durdurur.eninde sonunda,iclerindeki o zalimlik bir sekilde cikar.
    Cevapla
  • Bora KÖROĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    en güzeli..... iyi etmişler.bizim burada da böyle olmalıki insanlar hapise girmekden azda olsa korkmalı.kabadayı ağzıyla;girer paşalar gibi yatar çıkarım lafını unutturmalı...
    Cevapla
  • emre 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH korkusu ve vijdanı olmayanlardan her türlü zülm beklenir.. sanki devlt sırrı alacaklarmış gibi işkence ediyorlar. bir şapkayı yıkamya vermedi diye ne biçim insanlarmış bunlar.
    Cevapla
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    altug ücer. sana göre oyun diyorsun rusyayi insan haklari yönden zora sokmak icin, sen neden rusyayin avuklatligini yapiyorsun? acaba esed firavununa destek verdigi icin sanirim , bu medeniyetsiz ruslardan hersey beklenir suriyede 50 bin katledildi bunun sorumlusu rusyadir, müslümanlarin kanina daha doymadi rusya önce cecenistanda 200 bin müslümani kaltletti simdi sira suriyede ve katil baasin ayakta durmasini sagliyor bu zalim rusya.
    Cevapla
  • keskinr21 11 yıl önce Şikayet Et
    buda bişey mi. 80-90-2000-2012 tarihleri arası benim güzel ülkemde neler olmadı ki buda bişey mi o zaman kimse bilmiyordu bile bilmek istenmiyordu kimse hernedense neyse
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler