Galatasaray'da sürpriz 'Yakın'laşma!

Bülent Tulun'la temasa geçen menajerler, Basel'i çalıştıran Türk hoca için "İsterseniz anlaşırız" mesajını verdi. Lucescu ile masada olan yönetim, Yakın'ı da adaylar arasına aldı.

Galatasaray'da sürpriz 'Yakın'laşma!
Galatasaray'da sürpriz 'Yakın'laşma!
GİRİŞ 25.04.2014 11:40 GÜNCELLEME 25.04.2014 12:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Resmi internet sitesinden yapılan "Roberto Mancini ile yola devam edeceğiz" açıklamasına rağmen Galatasaray'da teknik adam arayışları sürüyor... Ligde kalan 4 haftada takımın performansını olumsuz etkilememesi için İtalyan hocaya 'mecburen' destek veren Sarı-Kırmızılı yönetimin gündemine yeni bir isim daha girdi. Listenin en tepesinde yer alan Mircea Lucescu'nun ikna edilmesi için yoğun çaba harcayan Galatasaray yönetimine Basel'i çalıştıran Murat Yakın önerildi... Sportif Koordinatör Bülent Tulun'la temasa geçen menajerlerin, "Eğer isterseniz Murak Yakın'ı getirebiliriz" önerisini sunduğu belirtiliyor. İsviçre ekibi Basel'in başında çok başarılı bir performans sergileyen Türk asıllı teknik adamın 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray yönetiminin bu sürpriz teklif sonrasında Murat Yakın'ı da adaylar arasına aldığı ifade ediliyor.

GENÇ VE TÜRK OLMASI NEDENİYLE ÖN PLANA ÇIKABİLİR!

Başkan Ünal Aysal'ın takımın başına çok tecrübeli ve Avrupa çapında ün yapmış bir isim getirmek istediği fakat Murat Yakın'ın da hem genç hem de Türk olması nedeniyle ön plana çıkabileceği ifade ediliyor. 1999-2000 sezonunda F.Bahçe formasını giyen Yakın'ın kardeşi Hakan Yakın da 2004 yılında kısa bir dönem G.Saray'da oynamıştı. Murat Yakın'ın Basel'i bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi her iki maçta da devirerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

TOTTENHAM VE LAZIO DA iSTiYOR

2012 yılında Basel'in başına geçen Murat Yakın performansıyla dikkatlerine üzerine topladı. 40 yaşındaki teknik adamın ismi Tottenham Hotspur ve Lazio ile de anılıyor.

YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Galatasarayi bozan teknik direktor degil, galatasarayi bozan 2 'yildiz' dedikleri oyuncu, onlar ise sneijder ve drogba takimi alt ust ettiler, ayrimcilik basladi, takimin ruhu kayboldu mourinho getirsen bile degismez bu takim, ruhsuz oynuyor isteksiz mucadele yok, hepsi cebine milyonlari doldurdu artik oynamak istemiyorlar, hayatimi kurtardim misali dusunuyorlar!! Kovun hepsini!!!!
    Cevapla