İngilizler'den Mesut'a büyük övgü

Bu sezon da sergilediği performansıyla sürekli eleştiri alan Mesut, Aston Villa maçında çıkarttığı oyunuyla kendini eleştirenleri susturdu.

İngilizler'den Mesut'a büyük övgü
İngilizler'den Mesut'a büyük övgü
GİRİŞ 21.09.2014 21:34 GÜNCELLEME 21.09.2014 21:35

Arsene Wenger, "Mesut Özil'in oyununu iki kez izleyince ne kadar iyi oyuncu olduğunu görürsünüz" diyerek en büyük transferine sahip çıkarken, Almanya'dan Türk asıllı futbolcuya transfer teklifleri geldiği öğrenildi.

The Sun on Sunday, bugünkü "Batıdaki (Midlands) En Hızlı Silahlar" manşetli Arsenal'in 3-0 galip geldiği Arsenal- Aston Villa maç haberinde, Mesut Özil'e 10 üzerinden 8 vererek en iyi puanı Türk asıllı Alman Milli futbolcuya layık gördü.

Mesut Özil'in ilk golü attığı gibi ikinci golü de hazırladığını yazan The Sun, Mesut Özil'in 33. dakikada attığı golün resmini yayımladı. Mesut Özil'in Arsene Wenger tarafından takımdan atılma eşiğine geldiğini yazan The Sun, Özil'in son futbolunu övdü.

The Sunday Times ise, "Özil kendini eleştirenlere cevabını verdi" başılıklı haberinde "Guten Tag Mesut Özil, willkommen, hello" diye hitap ederek Mesut Özil'in dönüşüne alkış tutarken, Mesut Özil'in daha iyi futbol oynadığına dikkat çekti.