Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü

Avusturya'nın başkenti Viyana'da toplanan 10 binden fazla kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla miting düzenledi.

Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü
Avusturyalılar Erdoğan için sokağa döküldü
GİRİŞ 23.06.2013 17:25 GÜNCELLEME 24.06.2013 12:26
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Avrupa Türk Demokratlar Birliği tarafından organize edilen mitinge Avusturya'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanı sıra, çeşitli Arap ülkeleri, Bosna Hersek, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk gibi Balkan ülkelerinden gelenler ile çok sayıda Müslüman ülkeden kişi kendi ülkelerinin bayraklarıyla katıldı.

Viyana'da "Büyük Viyana Buluşması" başlığıyla düzenlenen miting için toplanan binlerce kişi, miting öncesinde 10'uncu Viyana Mahallesi'nden başlattıkları destek yürüyüşünü Batı Tren İstasyonu önündeki Avrupa Meydanı'nda sonlandırdı.

Yürüyüşün ardından düzenlenen mitingde sık sık Başbakan Erdoğan ve Türkiye lehine tezahüratlar yapılırken, göstericiler "Dik dur eğilme, Viyana gurbetçiler seninle", "Yedirtmeyeceğiz", "Yalnız Değilsin" şeklinde pankartlar taşıdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Bu gösteriler avrupa nın göbeğinde daha fazla yapılarak ikiyüzlü avrupanın gözüne gözüne (mecburen z harfi ile yazdım) sokulmalıdır.. Bilsinler ki Erdoğan ın karşısında onbinler varsa yanında milyonlar var.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE ULUSALCILAR HARİÇ. Dünyanın hangi ülkesinde aday olsa iktidar olacak bir insanı ve partisini çekemeyenler çatlasın.
    Cevapla
  • Ahmet hakan AK 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ve Devlet bey. ağzı açık duruyordurlar! Yurt dışında bir Türk başbakanı için miting yapılacak ha! hem de kaç yerde kaç ülkede? Üç beş çapulcu durup düşünüp "yahu biz gerçekten de çapulcuymuşuz galiba" demez mi kendi kendine!
    Cevapla
  • mustafa ulvi 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP'li ve CHP'li kardeşlerim... Lütfen bu adama sahip olalım.. Bu adam gibileri çok az bulunur. İçki kısmen yasaklanıyor diye hiç bu adama düşman olunur mu ? İçki zaten çok zararlı bir şey. Lütfen içki için bu adamı kırmayalım.. İçki nedir ki, bizi yatağa sürükleyen, bizi sarhoş eden, bize zarar veren bir şey. Hepinizi ülke adına birlik ve beraberliğe davet ediyorum.
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç. bu nedir yaaa korkmaya başladım. ben titriyorum diğerleri uyuyamıyordur galiba. rahatlamak için konuşuyorlar diğer partiler başka türlü izahı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı