Rusya'daki uzaylı otopsisi herkesi şaşırttı

1996 yılında Rusya'da yapılan uzaylı otopsisi görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi.

Rusya'daki uzaylı otopsisi herkesi şaşırttı
Rusya'daki uzaylı otopsisi herkesi şaşırttı
GİRİŞ 13.12.2013 06:51 GÜNCELLEME 13.12.2013 06:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

1996 yılında Rusya'da ağaçlık alanda kaza yaparak parçalara ayrılan UFO'ya el koyan Rus ordusu, yaşanan olayı dünyaya duyurmuştu. Ellerinde olay anına ait sadece bir fotoğraf karesi bulunduğu için yıllarca gerçek olup olmadığı tartışılan görüntülere aradan yıllar geçtikten sonra yeni bir video eklenmişti.

Bu görüntüleri yıllar sonra ele geçirip dünya ile paylaşan Rus medyası, yeniden 'o' görüntüleri gündeme getirdi.

AMERİKAN MEDYASI YALANLADI AMA

Amerika medyası bu görüntülerin sahte olduğunu iddia ederken, Rus uzmanlar ise görüntülerin gerçek olduğunu düşünüyor. Dış basın ise Rus medya organlarının son dönemde uzaylı haberlerine ağırlık vermesine dikkat çekiyor. Özelikle Pravda Gazetesi'nin geçtiğimiz aylarda yine bir grup bilimadamının uzaylılarla temasa geçtiğini iddia etmesi dünya basınında yankı uyandırırken, bir yandan da bu görüntülerin tekrar niçin gündeme getirildiği sorusuna cevap bulunmaya çalışılıyor.

OLAYIN OLDUĞU YIL YAPILAN BİR HABER

Bir başka gezegenden geldiği iddia edilen ve canavara benzeyen bir yaratığın kullanmakta olduğu uçan dairenin enkazı, Gürcistanlı Vasili Dubinshev adında 43 yaşında bir köylü tarafından bulundu.

Rus polisine verdiği ifadeye göre, V. Dubinshev, sabah saat altıda traktörle tarlaya giderken birdenbire gökyüzünde bir gürültü duymuş, başını yukarıya kaldırınca 120 - 150 metre yükseklikte hareketsiz duran bir uçan daire görmüştür. Uçan dairenin çevresi yeşil, sarı ve kırmızı ışıklarla bezenmiş bir haldeydi. Şaşkın köylü, uçan dairenin havada ne kadar kaldığını tayin edemiyor. Belki beş dakika, belki de yarım saat. Ama sonra birdenbire UFO'nun hızla ilerlemeye başladığını görüyor. Uzay aracı ileriye atılıyor. Bir an sonra yolun dönemecindeki bir küçük tepenin arkasından bir patlama sesi duyuluyor. Gökyüzüne mantara benzeyen renkli bir bulut yükseliyor.

Dubinshev, ifadesine şöyle devam ediyor:

«Hemen traktörü patlama noktasına doğru sürdüm. Uçan dairenin geniş bir alana dağılmış parçaları, küçük tepenin çevresindeydi. Parçalar beyaza çalar renkte bir ma­denden yapılmıştı. Derhal polise haber verdim.»

Polis olay yerinde yaptığı araştırmalar sırasında, küçük tepeye yakın ormanın içinde ölü bir yaratık bulmuştu. Bu, insandan ziyade bir sürüngen canavara benzeyen cansız gövde, derhal emniyet altına alınmıştı. Ayrıca kaza yerindeki parçalar ve toprak üzerindeki toz kalıntılarından bir kısmı toplanmıştı.

Yaratığın boyu 132 cm. dir. Duruşu insanı biraz olsun andırmaktadır, Boynu çok kısa, kirpikleri ve gözleri yuvarlaktır. Başında saç yoktur. Burun küçük bir delikten ibarettir. Ağız küçük ve yumuşaktır. İki kulağı vardır. Derisi kırmızı kahverengidir ve buruşuktur. Bütün vücudu ince mavi damarlar kaplamıştır.

Yaratığın üzerindeki giysiler yanmıştır. Belki de yaratık, UFO daha infilâk etmeden kendini dışarı atmış, muhtemel bu amaç için otomatik bir düzenden yararlanmıştır.

Olum nedeni düşmeden olabilir, dünya havasına uyum gösterememekten de. Yaratığın hücre yapısında karbon mevcut değildir. Buna karşılık bol miktarda silikon bilginlerin dikkatini çekmiştir. Silikon, silisyum ürünüdür. Deri yapısı bol miktar da Azot ve Helyum emmeye uygundur. Bilimadamları bu özellikte bir yaratığın 1000 fahrenhayt ısı derecesinde bulunan ortamlarda yaşayabileceğini tahmin ederler. Örneğin Venüs gezegeninde. Bilimsel araştırmaları yürüten Dr. Fyodor Petrov; "Yaratığın dünyamızdan çok daha sıcak bir gezegenden geldiği" kanısındadır.

YORUMLAR 26
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Bilgilendirme. Sayın mubinkoçal. ''Evren'' ve ''uzay'' kelimeleri aynı anlamda kullanılsa da aslında farklıdır. Evren; Dünya ve Dünya dışındaki herşeydir. Uzay ise sadece Dünya dışındaki herşey. Yani Evren = Dünya + Uzay dır. Buna göre biz uzaylı değiliz ;)
    Cevapla
  • Fatih ışık 10 yıl önce Şikayet Et
    ah şu uzaylılar. Bu uzaylıları sadece Devlet askerleri mi görüyor arkadaş anlamadım gitti. Uzaylı gören masum köylü, elinde bulunduran asker gariplikler ardı ardına.
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    astronik bilim adamı :). hiç unutmuyorum bir zamanlar internette bir kartvizit fotoğrafı geziniyordu. adam üfürükçü ama böyle kart bastırmış. en çok da dini meselelerle popüler kültür fenomenlerini harmanlayan "astronik" çakma hocalara gülüyorum. yıldızlara çıkmak için arif olmaya değil, süper bir enerjiye ihtiyacımız var. elin Amerikalısı marsa çok arif olduğu için değil, çalışıp çabaladığı için gidiyor
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    gırgır. ben kalkacağım ta kaç milyon ışık yılı uzaktan gelecek alet yapacağım ama gelip çiftçini tarlasına düşeceğim. o kadar asteroidi radyasyon bombardımanını aşacağım ama cup tarlaya düşeceğim. bu kadar mesafeyi uçan aracın hiçbir emniyeti yok mudur yani? mühendislik desteği verilir. fakat geri dönerken beni de götürsünler :)
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    ne uzaylısı be. arkadaş bu kadar yıldır bu saçma videolarda ve fotoğraflarda bir tanesi de net olsun flu olmasın. adam cebinde bilmem kaç megapiksel kameralı telefon taşıyor ama mesele bu tür işlere gelince bir tane net resim çıkmıyor :) uzaylıymış... külahıma anlatın. yapmışlar balistik jelden bir tane manken uzaylı bulduk diye ayak yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?