Barda korkutan patlama!

İngiltere'deki bir barda prize takılı olarak duran elektronik sigara alev alarak patladı. Patlama paniğe neden oldu.

GİRİŞ 10.04.2014 11:02 GÜNCELLEME 10.04.2014 11:02

İngiltere'nin kuzeyindeki North Yorkshire bölgesindeki bir otelin barında bir müşterinin şarj etmek için prize taktığı elektronik sigara alev alarak patladı. Patladıktan sonra prizden fırlayan ve müşterilerle ilgilenen Laura Baty (18) isimli bir barmenin üzerine doğru gelen elektronik sigara, Laura'nın kolunda ufak çaplı yanığa neden oldu ve elbisesinde de delikler açtı. Elektronik sigaranın bir parçası ise bardaki bir müşterinin karnına geldi ve müşterinin karnında kızarıklığa neden oldu.

KOLUM KAPKARA OLMUŞTU

Barmen Laura Baty yaptığı açıklamada, “Bir müşteriye para üstü vermek üzereyken patlamayı duydum. Alevlerin bana doğru geldiğini gördüm, kaçmaya başladım ve aynı zamanda sıcaklığı da hissediyordum. Deli gibi çığlık atmaya başladım ve kolum kapkara olmuştu. Bir yandan koşarken aynı zamanda elbisem de yanıyordu ve ben hala neler olduğunu bilmiyordum. Sigorta kutusunun veya bir havai fişeğin patladığını zannettim” dedi.

Bu gibi durumlardan kaçınmak için elektronik sigara kullanıcılarının bilinmeyen ve ucuz markaları tercih etmemesi ve şarj konusunda üretici firmanın talimatlarına uyması tavsiye ediliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor