Erdoğan'ı uyaran bakana şok: Sen de kimsin ufaklık

Başbakan Erdoğan'ın Viyana'da nasıl konuşması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz'un sitesi çökertildi.

Erdoğan'ı uyaran bakana şok: Sen de kimsin ufaklık
Erdoğan'ı uyaran bakana şok: Sen de kimsin ufaklık
GİRİŞ 16.06.2014 19:45 GÜNCELLEME 16.06.2014 23:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kendilerini Cyber-Warrior Akıncılar olarak adlandıran Türk bilgisayar korsanları, Başbakan Erdoğan'ı uyaran açıklamalar yapan Kurz'un internet sitesini çökertti.

Grup, Kurz’un sitesine Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak "Sen de kimsin ufaklık? Bizim başbakanımızın nasıl konuşacağına sen karar veremezsin. Başbakan Erdoğan, o üstünde bulunduğunuz topraklara, Viyanalara kadar ulaşan ecdadın torunudur! Biz Akıncı'larız , Biz Osmanlı'yız, Biz Türkiye'yiz" yazdı.

Kurz'un sitesine Kanuni Sultan Süleyman ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını koyan grup, Kurz'un Türkiye'nin içişlerine müdahale ettiğini savundu.

Grup adına yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Ülkemizde siyasete yıllarını vermiş bir başbakana ne konuşması gerektiğini söyleyecek kadar ileri giden genç, tecrübesiz bakanların olduğunu gördük ve biz de gereken cevabı kendi sitesinden en ağır şekilde verdik.

Hiçbir ülke, devletimizin büyüklerine ne söylemesi gerektiğini belirtecek, ne konuşmasını öğretecek konumda ve yetkide değildir. Özellikle Avrupa'da gittikçe artan ırkçı eylemlerle beraber, hakları çiğnenen Türk vatandaşlarımız için ses çıkarmamamızı istiyorlar. Ama artık dünyada, gurbetçi vatandaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunacak bir Türkiye var."

Kurz'un "uyarı" açıklaması

Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz, 13 Haziran'da yayımlanan röportajında, Başbakan Erdoğan’ın Viyana'da yapacağı konuşmasıyla ilgili, "Başbakan Erdoğan’ı açık bir şekilde uyarıyorum. Avusturya toplumunu bölemez. Entegrasyon titizlik isteyen zor bir durum. Yanlış bir söylem bizi geri götürebilir ve ortamı zehirleyebilir. 

Eğer pozitif bir konuşma yapıp, Almanca öğrenmek ve devlete sadık kalmak gibi konuları ele alırsa bize yardım etmiş olur. Bunu ondan bekliyorum. Ama eğer Almanya’daki gibi tersini yaparsa sadece biz değil, aynı zamanda Türk göçmenlere de zarar vermiş olur” ifadesini kullanmıştı. Kurz, özür çağrılarına kulak tıkayarak yaptığı açıklamalarda benzer ifadeleri yinelemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • gürbüz_kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Başarı. Tek başarılı olduğumuz alan...!!!!
    Cevapla
  • hasan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    bir romen atasözü. "geçmişe takılanların geleceği olmaz"
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. bi not daha düşselerdi:soldaki deden sağdaki baban diye!!!!!
    Cevapla
  • BÜLENT UYGUR 9 yıl önce Şikayet Et
    HADDİNİ BİLECEK. tek kelimeyle muhteşem bir cevabını almış,bizim osmanlı torunlarına helal olsun derim sağolsunlar var olsunlar.her zaman ülkemize sahip çıkalım şer güçlere fırsat vermeyelim ki bu vatanımız her zaman mürefeh ve bağımsız olarak devam etsin
    Cevapla
  • ayhan çorman 9 yıl önce Şikayet Et
    :)). Dijital dünyanın hakimleri Türk hackerlar helal size.:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor