İngiliz vekilin 'İsrail isyanı' olay oldu

İngiliz milletvekili David Ward'a İsrail karşıtı tweetleri nedeniyle soruşturma açıldı.

İngiliz vekilin 'İsrail isyanı' olay oldu
İngiliz vekilin 'İsrail isyanı' olay oldu
GİRİŞ 23.07.2014 13:10 GÜNCELLEME 23.07.2014 13:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere’de Liberal Demokrat Partili milletvekili David Ward Twitter’da İsrail karşıtı açıklamalar yapınca disiplin cezası ile karşı karşıya kaldı. 

Ward ilk tweetinde, “Önemli olan soru şu: Eğer Gazze'de yaşasaydım bir roketi ateşler miydim? Muhtemelen evet" yazınca ülkede büyük bir tartışmaya neden oldu.
 
Aradan bir saat geçtikten sonra ikinci bir tweet daha atan milletvekili bu kez de, " Ben bir Filistinliyim-Batı kimin tarafını tutacağına karar vermeli" yazdı.
 
Liberal Demokrat Parti Ward ile ilgili soruşturma başlattığını açıkladı.

YORUMLAR 6
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR...SENİDE KOVACAKLAR.... Lakin doğruyu söylemenin ve bunun için bedel ödemenin o doyulmaz tadının ne demek olduğunu tadacağından dolayıda çok ballı bir adamsın arkadaş...değerini bil bu durumun ve tadını çıkar...doğruyu söyleyebilecek kadar dik durabilen dürüst herkese selam olsun...
    Cevapla
  • Kaan ORBAY 9 yıl önce Şikayet Et
    ilk cumle almanca. tweet'in ilk cumlesi Almanca. Ayni suikast'a kurban giden Amerikan baskani Kennedy'nin yillar once ben bir berlinliyim dedigi gibi. Berlin de o zaman bugunku Gazze gibi abluka altindaydi. Berlin'in kurtulusunu ve barisi gorduk. Insallah Filistinin kurtulusunu da goruruz.
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Geziciler Avrupa Seviciler. Boşverin siz bunları batı çok güzel ingilizler mükemmel insanlar şaraptan klasik müzkten anlıyorlar orada demokrasi var ama türkiyede baskı var dikdatör var yaşasın tam bağımsız ingiltere
    Cevapla
  • Hayri ŞAHİN 9 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere - Özgürlük. Koskoca Milletvekili, ingiltere gibi bir yerde resmiyette ingilterenin olmadığı bir savaşta taraf tuttu diye saoruşturma açılmış. Özgürlüğn neresinde ingiltere? Vahşetin neresinde ingiltere? Yahudi korkaklığının, uşaklığının (ya da yahudileri kullanmasının mı demeliydim?) neresinde ingiltere? ingiliz şirketlerinin bölgedeki karışıklııktan istifade, petrol savaşlarının neresinde ingiltere?
    Cevapla
  • oguz birinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sana ve senin gibi düşünenlere iman nasip etsin ins.. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'