Norveç Başbakanı Hadis-i Şerif okudu

IŞİD'in farklı dinlere mensup binlerce kişi tarafından protesto edildiği mitingde, Norveç Başbakanı Solberg kürsüden Hadis-i Şerif okudu.

Norveç Başbakanı Hadis-i Şerif okudu
Norveç Başbakanı Hadis-i Şerif okudu
GİRİŞ 26.08.2014 11:06 GÜNCELLEME 26.08.2014 11:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Norveç'te IŞİD'in saldırıları, İslami kuruluşlar, kilise temsilcileri ve siyasi parti liderlerinin de katıldığı yürüyüş ve mitingle protesto edildi.

Protesto gösterisine Norveç Başbakanı Erna Solberg de katıldı. Solberg, aşırılıklara karşı mücadele edileceğinin altını çizerek, kürsüden Hadis-i Şerif okudu.

"Sizden biriniz bir kötülük gördüğünde bunu eliyle değiştirsin, şayet buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin, ona da gücü yetmezse kalbiyle buğz etsin. Bu da imanın en zayıf noktasıdır" Hadis-i Şerifi'ni okuyan Solberg, bu gösteriye çok sayıda Müslüman'ın katılmasının, IŞİD'in İslam'ı temsil edemeyeceğinin bir kanıtı olduğunu kaydetti.

YORUMLAR 3
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hadis ilk basta. dünyadaki yerlesik düzene (sionist düzeni - batil düzen) karsi gecerlidir. basta müslümanlar olarak insanlari katleden sionistlere ve onlarin usaklarina karsi gecerlidir.
    Cevapla
  • MURAT YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM DİNİ DEMEK HUZUR DEMEKTİR.... Bir gün herkes islam dininin buyruklarını hayatın her alanında yaşamadan insanlığın acılarının dinmesinin mümkün olamayacağını anlayacak inşallah....
    Cevapla
  • Fakir-ül Hakir 9 yıl önce Şikayet Et
    İttifakın alametleri. Hakiki isevi dindarları inşaallah islam ile ittifak yapacaklardır. İşte o zaman vay zalimlerin haline..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki