İngiltere'den son infaza sert tepki!

İngiltere Başbakanı David Cameron, IŞİD'in infaz ettiği ABD'li gazeteci Steven Sotloff için açıklama yaptı.

İngiltere'den son infaza sert tepki!
İngiltere'den son infaza sert tepki!
GİRİŞ 02.09.2014 23:55 GÜNCELLEME 02.09.2014 23:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı David Cameron, terör örgütü IŞİD tarafından Suriye'de rehin alınan ABD'li serbest gazeteci Steven Sotloff'un öldürülmesine ilişkin görüntüler doğrulanırsa bunun "alçak ve acımasız bir cinayet olduğunu" söyledi.

Cameron, yaptığı açıklamada "Eğer doğrulanırsa, bu alçak ve acımasız bir cinayettir. Duygu ve düşüncelerim, bu korkunç ve trajik durumla başetmeye çalışan Sotloff'un ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Geçen birkaç hafta boyunca da defalarca söylediğim gibi: IŞİD hiçbir dini temsil etmiyor. Suriyelileri, Iraklıları, Amerikalıları ve İngilizleri ayırt etmeksizin tehdit ediyorlar ve Müslümanlar, Hristiyanlar veya herhangi başka bir din arasında ayrım gözetmiyorlar" ifadelerini kullandı.

İngiliz halkını korumak için halihazırda çok çalıştıklarını dile getiren Cameron, "Ülkemizi ve halkımızı bu acımasız teröristlerden korumak için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Yarın sabah son gelişmelerle ilgili acil kabine toplantısına başkanlık edeceğim" dedi.

Bu arada, Amerikalı gazetecinin infaz edildiği iddiasının ardından Cameron'a istihbarat ve güvenlik yetkilileri tarafından konuyla ilgili Başbakanlıkta brifing verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • anlayana 9 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere yeni anlamış. ingiltere yeni anlamış yazık çok geriden geliyor ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...