Görevinden istifa ettiğini açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Putin ile sevgili olduğu iddia edilen ritmik jimnastik şampiyonu Milletekili Alina Kabayeva görevinden istifa etti.

Görevinden istifa ettiğini açıkladı
Görevinden istifa ettiğini açıkladı
GİRİŞ 16.09.2014 09:46 GÜNCELLEME 16.09.2014 10:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile sevgili olduğu iddia edilen ritmik jimnastik olimpiyat şampiyonu ve Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma Milletekili Alina Kabayeva görevinden istifa etti.

Rus basınında yer alan haberlerde, Kabayeva'nın bugün yazdığı istifa dilekçesinin Duma'da işleme alındığı yazıldı. Ayrıca, Rusya'nın önemli özel medya holdinglerinden Ulusal Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada, Kabayeva'ya şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevine geçmesinin teklif edildiği ve teklifin Kabayeva tarafından kabul edildiği belirtildi.

Kabayeva 2011 seçimlerinde iktidar partisi Birleşik Rusya'nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti Bölgesi'nden milletvekili seçilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • abece otuzdört 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok Üzüldüm. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ritmik jimnastik olimpiyat şampiyonuna bu yapılır mı? Milletvekilliğinde yaşadığı tüm sıkıntılar için Allah sabır versin, inşallah Rusya için hayırlısı olur. Belki şimdiki şirket yönetiminde çok daha başarılı olur. Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...