Dokuzuncu kattan düşen çocuk hayatta kaldı

Fransa'da evde tek başına televizyon karşısına çizgi film izlemeye bırakılan 4 yaşındaki erkek çocuk, apartmanın 9. katından aşağı düştü.

Dokuzuncu kattan düşen çocuk hayatta kaldı
Dokuzuncu kattan düşen çocuk hayatta kaldı
GİRİŞ 17.10.2014 17:03 GÜNCELLEME 17.10.2014 17:03

Yaklaşık 25 metre yükseklikten önce bahçedeki bir ağaca çarpan sonra ise betona düşen çocuğun hayata tutunduğu öğrenildi.

Saint-Etienne şehrinde Jules Janin Bulvarı çevresinde yer alan bir apartmanda gerçekleşen talihsiz olayla ilgili polisin yürüttüğü soruşturma çocuğun annesinin ciddi bir ihmali olduğu şüphesini de ortaya koydu. Apartman sakinlerinin ifadesinden yola çıkan polis olay sırasınad annenin evde olmadığı üzerinde duruyor. İddiaya göre çizgi film izleyen çocuğunu evde bırakan anne alışveriş için dışarı çıktı ve düşme anını da kapsayan yaklaşık bir saat boyunca evde yoktu. Annenin dışarıda bulunduğu sırada da balkona çıkmayı başaran çocuk korkuluklara basarak aşağı sarktı ve dengesini kaybederek aşağı düştü. 

Çocuğun vücudunun birçok yerinde kırıklıklar olduğu ancak yeniden hayata tutunduğu öğrenildi. Polise verdiği ilk ifadede olay sırasında dışarıda olduğu iddialarını kabul etmeyen anne ve olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!