Hollande: Erdoğan'la çözeceğimiz problemler var

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kobani sorunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Paris ziyareti ve ikili ilişkilerle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Hollande: Erdoğan'la çözeceğimiz problemler var
Hollande: Erdoğan'la çözeceğimiz problemler var
GİRİŞ 22.10.2014 14:53 GÜNCELLEME 22.10.2014 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hollande, Türkiye'nin, IŞİD terörüne karşı mücadele etmek isteyen savaşçıların Suriye'ye nasıl ulaşacağının yollarını aradığını söyledi. Fransa Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin daha fazla mülteciyi korumanın yollarına baktığını da sözlerine ekledi.

François Hollande, Türkiye'ye mülteci akını ve peşmerge güçlerinin Kobani'ye geçişiyle ilgili olarak "Türkiye, daha fazla mülteciyi korumanın ve terörizme karşı savaşmak isteyen savaşçıların nasıl oraya ulaşacağının yollarını arıyor." dedi.

Türkiye ile Fransa arasında kurulan ilişkilerden de övgüyle söz eden Hollande, yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'yı ziyaret edeceğini duyurdu.

Erdoğan ile çözmeleri gereken uluslararası problemlerin bulunduğunu belirten Fransa Cumhurbaşkanı, ''Yakın dönemde Türkiye cumhurbaşkanı Fransa'yı ziyaret edecek. Çünkü birlikte çözmemiz gereken uluslararası problemler var.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Total: Fransa'da kurulan ve doğrudan ROTHSCHILD ailesine bağlı bir şirkettir! Şirketlere baktığınızda, daha doğrusu içine seyahat ettiğinizde KRALİÇE ve adamlarını görüyorsunuz!. Türkiye eski gücüne kavuşmak istediği an bunlar bambaşka bin hamleyle geliyorlar! Büyüme arzusundaki Türkiye'yi durdurmak, hatta küçültmek istiyorlar! Son günlerdeki IŞİD ve PEŞMERGE olayı da buna dahildi! Ankara en sonunda KOBANİ için PEŞMERGEYE geçit vererek Barzani ile aynı çizgide olduğunu ama Salih Müslim gibi isimlerle uzak düştüğünü ilan etti! Kürt zordaysa artık Peşmerge gelip yardım edecekti! Esad ve arkasındaki güçle oturup pazarlık yapan Salih Müslim kaybedecekti! Kürtler'e de tıpkı Sırbistan, Hırvatistan ve Karadağ ile çevrilen BOSNA'ya ADRİYATİK'e NEUM'dan bağlanma hakkı gibi bir hak veriliyor! Tek bir limandan DEVLET sözü dillendiriliyor! Sonuçta Kürtler'in kaybedeceği bir oyunu janjanlı bir şekilde sunuyorlar! Bazıları da buna kanıyor! İçeride çıkan son olayların ve bazı Kürt siyasetçilerin ZAP YAPMASININ nedeni bu! Umarım geç olmadan doğruyu bulurlar! Çünkü başları derde girdiğinde yanlarında sadece Türkiye olacak! Ergün Diler Alıntıdır !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı