Fransa'da şimdi de camilere saldırı

Paris'te Charlie Hebdo dergisinde 12 kişinin ölümüyle gerçekleşen katliam sonrası Müslümanların ibadethane ve iş yerleri hedef alındı.

Fransa'da şimdi de camilere saldırı
Fransa'da şimdi de camilere saldırı
GİRİŞ 08.01.2015 13:31 GÜNCELLEME 08.01.2015 14:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Saldırganların Cezayir kökenli olduğu yönündeki açıklama sonrası Fransa'nın kuzeybatı kentindeki Mans'da bir mescit saldırıya uğradı. Fransa'nın güneyindeki Port-la-Nouvelle kentinde de, gece bir camiye silahla ateş edildi.

Fransız polisi, Müslüman ibadethane ve iş yerlerini hedef alan saldırılar sonrası soruşturma başlattığını açıkladı.

AVUSTURYA'DA DA SALDIRI

Avusturya'nın başkenti Viyana'da Tuna Camisinin duvarına İslam karşıtı sloganlar yazıldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te 12 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Viyana'da bir caminin duvarına İslamiyeti ve Müslümanları hedef alan yazılar yazıldı.

Viyana İslam Federasyonu'na bağlı üçüncü bölgedeki Tuna Camisinin duvarına yazılan İslam karşıtı yazıları sabah namazına gelen vatandaşlar farketti. Vatandaşların konuyla ilgili polise müracaat etmesinin ardından inceleme başlatıldı.

YORUMLAR 23
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupanin acizligi bunun böyle birsey olacagi belliydi zaten =) görünen köy klavuz istemez dinimizi assalayin camilerimizi yakin sonra kalkip ifade özgürlügü diyin lan saygisizlar biraz adam olunn ancak camileri yakarsiniz iki kisi iniyor fransayi tariyor ee nerdeydi o camileri yakanlar ciksalardiya adamalrin karsisina yemedimi ancak siz coluk cocuklari öldürursunuz türklerin sabrinida tasirmayin avrupa atesle oynamasin insangibi yasiyoruz surda bizim degerlerimizi yok sayamazsiniz heleki ifadeözgürlügü altinda canimizi yakamazsiniz bundan sonra adam olunn gerekeni devlet olarak yapin her secimde türkleri muslumanlari kötülüyorsunuz
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    varsa cesaret gelsınler hacı bize her yer angara
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyıllardır bu topraklarda hiçbir engelleme olmadan ibadetlerini rahat bir şekilde yapan gayri müslimler bu hoşgörü ve rahatlık içerisinde ibadetlerini yaptılar. Bu gün insanlığa özgürlük ve demokrasi dersi vermeye çalışanlar bu topralarda sizler için en büyük örnek vardır.
    Cevapla
  • Maxell 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dert Avrupa'da müslümanları defetmek!
    Cevapla
  • cem 9 yıl önce Şikayet Et
    o kardeşlerimizi tebrik etmemizken ancak eleştiriyoruz ne zamana kalkacak mücahitler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü