''IŞİD şeytanın ta kendisi''

İngiltere, IŞİD terör örgütünün Japon gazeteci Kenji Goto'yu öldürmesini kınadı.

''IŞİD şeytanın ta kendisi''
''IŞİD şeytanın ta kendisi''
GİRİŞ 01.02.2015 12:21 GÜNCELLEME 01.02.2015 13:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Goto'nun öldürüldüğünün iddia edildiği görüntü kayıtlarına ilişkin İngiltere Başbakanı David Cameron, resmi Twitter hesabından, "Kenji Goto'nun alçakça ve dehşet verici şekilde öldürüldüğü anlaşılıyor, bunu kınıyorum. Bu IŞİD'in, şeytanın ta kendisi olduğunu bize birkez daha hatırlatmıştır" diye yazdı.

Gelişmelere ilişkin İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, Dışişleri Bakanı Philip Hammond'ın, Goto'nun cinayetini kınadığı belirtilerek şu sözlerine yer verildi:

"En derin taziyelerimi Japonya halkına, Goto'nun ailesine ve dostlarına sunuyorum. Onların yanında duruyoruz, terörizme karşı birlik halindeyiz. Daha önceden de söylediğim gibi, IŞİD'in barbarlığının başarılı olmasına izin verilemez. Japonya'nın, insani yardım dahil, Ortadoğu'da uzun süredir barışı ve istikrarı desteklemesini, memnuniyetle karşılıyor ve destekliyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Fatihim 9 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyene bakın hele :)
    Cevapla
  • civan hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ingiltere'nin yönlendirdigi isid'in yaptiklari neden Ingiltere'yi rahatsiz etsin ki? Bence devletler böyle gruplarla birbirlerine mesaj vermekte ve yaptirimda bulunmaktadirlar.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Işid sebep değil sonuçtur. İngiltere'nin 100 yıl önce coğrafyamızı parçalara ayırıp her parçaya da o halkın tersi bir anlayışı yerleştirmesi ile başlayıp İsrail'in kurulması ve coğrafyamızı siyonist işbirlikçileri ile beraber fitne kazanına dönüştürmesi ile devam eden sürecin sonucudur. Işid şimdi daha da net görüyoruz ki coğrafyamızı kan ve gözyaşına boğan bu emperyallerin ürünüdür. Yani asıl şeytan ve cambaz, cambaza bak diyenlerdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?