Düşen uçakta 40 öğrencinin ölüm kurası!

Fransa'da düşen Alman uçağında bulunan yolcuların ilginç hayat hikayeleri, ortaya çıkmaya başladı.

Düşen uçakta 40 öğrencinin ölüm kurası!
Düşen uçakta 40 öğrencinin ölüm kurası!
GİRİŞ 25.03.2015 17:43 GÜNCELLEME 25.03.2015 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelsenkirchen kenti yakınlarındaki Haltern kasabasında bulunan Joseph-König-Gymnasium Lisesi'nden İspanya'ya giden ve düşen uçakta olduğu öğrenilen 16 öğrencinin, okulda kura çekimiyle belirlendiği belirtildi. 

İspanya-Almanya arasında yapılan öğrenci değişim programına, söz konusu okuldan 40 öğrencinin gitmek istemesiyle, 16 ile sınırlı olan grup için kura çekimi yapıldığı belirtildi. 

Çekilen kura ile belirlenen ve henüz isimleri açıklanmayan 16 öğrenciye, iki de öğretmenin eşlik ettiği açıklandı. Uçak kazasının duyulmasıyla dün, eğitime kapatılan Joseph-König-Gymnasium adlı okulda, bu sabah Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Eğitim Bakanı Sylvia Löhrmann'ın katılımıyla bir matem töreni yapıldı. 

Basına kapalı olarak yapılan törende, okul öğretmenleri, okul idaresi ve öğrenci ailelerinin de bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR 2
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Orada kura ile öğrenci seçmişler bizim burada öğrenciyi de öğretmeni de müdür seçiyor. Adamlar aşmış. Bizim ülkemiz zor adam olur. Ahlak yapımız bozuk.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    dün bu haberi alman medyasindan duymustum. ölen ögrencilerin okulu bize sadece birkac kilometre ilerde. haberi dün duydugumda tuhaf olmustum cünkü dün Sabah isime giderken magdur sifatiyla ah cekmistim almanlara ve okullarina. aksamda bu haberi duydum. ALLAH demekki ahlari bosa birakmiyor. düsünüyorumda belkide kac kisinin ahi vardida böyle oldu. almanyada okullardaki durum rezil halde. Hemde en yüksek seviyede olan Gymnasiumlarda bile durumlar cok kötü. ögretmenler cocuklara hep sionistlerin zihniyetini asilamaya calisiyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak