150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok açıklama

Alman savcılığı "Uçağı düşüren pilot, tedavi gördüğünü şirketten gizlemiş" dedi.

150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok açıklama
150 kişiyi öldüren pilotla ilgili şok açıklama
GİRİŞ 27.03.2015 13:45 GÜNCELLEME 27.03.2015 16:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağı kasten düşüren ikinci pilot Andreas Lubitz’in evinde yapılan aramada ele geçirilen önemli belgenin sağlık raporu olduğu ortaya çıktı.

Frankfurter Allgemeine gazetesinde yeralan habere göre, savcılık tarafından pilotun Düsseldorf ve Montabaur’daki evinde yapılan aramada Lubitz’in sağlık durumunun elverişli olmadığını belirten iş göremez raporu yırtılmış halde bulundu. Rapora göre, Lubitz’in kaza günü de çalışmaması gerekiyordu.

SALDIRI YA DA İNTİHAR BULGUSU YOK

Savcılık açıklamasına göre, aramalarda Andreas Lubitz’in politik ya da dini nedenlere bağlı olarak uçağı düşürdüğüne dair herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Aynı şekilde intihar edeceğine dair bir bilgi de bulunamadı. Ancak, savcılık açıklamasına göre, yırtık halde doktor raporu bulundu. Lubitz’in iş göremez raporunu işvereninden ve arkadaşlarından sakladığı belirtiliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • Gurbetci 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay terorist pilot vay.yanlis anlamayin hristiyanlarin hepsi terorist degil.ama yarisi terorist.suriyede afganistanda onlar hep terorist bence.
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldi ugrasin biraz yalandan kim ölmus isitci yapin musluman teroris yapin iftira atin islamla iliskisi vardi el kaideciymis falan alayin iz bukalemunsunuz
    Cevapla
  • fahri 9 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda musluman olduguna dair belgeler cikarsa sasirmayin
    Cevapla
  • Vicdan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazilari nerdeyse 150 tane hristiyan ölmüs oh be cekecek, yazik sizin vicdaniniza. Sürekli yasadigi problemleri baskalrindan bilen ve hic bir zaman acaba bu yasadigim problemlerde benim re bir katkim olmus mudur, ne yapabilirdim Boyle olmamasi icin demeyen ruh hastalarina dönmüsüz hepimiz.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu açıklamalar gerçeği örtmek için diye düşünüyorum.yok yırtık rapor evde bulunmuşta, hasarlı halde bulunan kara kutu incelemesinde kaptan pilot kokpitte değilmiş kapıyı kırmaya çalışmışda bu yardımcı pilot uçağı düşürmüş vs vs.hiç bu kadar çabuk çözülen kara kutu duymamıştık.uçağın asıl düşme sebebi lufthansayı zor durumda bırakırmıydı acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi