İslam karşıtlarının büyük hayal kırıklığı

İslam karşıtı PEGIDA örgütü büyük bir hazırlık yaptığı gösteriye katılım az olunca hayal kırıklığı yaşadı.

İslam karşıtlarının büyük hayal kırıklığı
İslam karşıtlarının büyük hayal kırıklığı
GİRİŞ 14.04.2015 12:49 GÜNCELLEME 14.04.2015 12:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İslam ve göçmen karşıtı "Avrupa'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar" (PEGIDA) hareketi Almanya'nın Dresden kentinde yine gösteri düzenledi. PEGIDA'nın gösterisine aşırı sağcı Hollandalı lider Geert Wilders katıldı. PEGIDA Wilders'in katılacağı gösteriye 30 bin kişinin katılacağını duyurmuştu ancak sadece 5 bin kişi geldi. Wilders de kalabalık karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

PEGIDA hareketine destek olmak amacıyla Dresden'e gelen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi PVV lideri Geert Wilders, burada yaptığı konuşmada Avrupa'nın İslamlaşmaması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

İslam dini ve Kuran-ı Kerim'e yönelik eleştirel ifadeler kullanan Wilders, PEGIDA gösterisine katılanların gerçek vatanseverler olduğunu savundu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ''İslam Almanya'ya aittir'' sözünü eleştiren Wilders, bunun öyle olmadığını savunarak, ancak asimile olmuş göçmenlerin Avrupa toplumunda yerinin olduğunu kaydetti.

Avrupa'dan gitmek isteyen göçmenler için ''Bırakın gitsinler ama bir daha da gelmesinler'' diyen Wilders, Schengen'in artık kaldırılmasını istedi.

YORUMLAR 3
  • aüaü 9 yıl önce Şikayet Et
    hidayetleri mümkün değil ise inşaallah zilletle ölür...bu ve bunun gibi gavurlar...
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    olması gereken de bu bir kaç çapulcudan başkası olmaz ki hangi dinde var ki başka bir dini aşalamak insalar artık yavaş yavaş islam a geçmektedir çünkü huzur islamda
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    vatanınız mı varki sevasiniz. Sizinki ırkçılık vatanseverlik değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor